keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Imago juttuja, vastaus meiliin jonka sain

Kiitos Elena meilistä, ja samalla ei kiitos parilla komentilla, tekstisi sisällä.

PS. Olen kuusikymppinen Ukko-Tonttu (Google löytää Blogini), tai haulla Ukko-Tontun tuunailut
Olen ollut yritysmaailmassa mukana eri tehtävissä - viimeksi Amerikkalaisen IT yrityksen Euroopan johtajana.
Ei missään mitä olen tehnyt tuo mitä kyselet ole toteutunut - paitsi viimeksi Amerikkalaisessa kieroutuneisuudessa.

Curt-Erik "Kurre"  Stenbäck
kurre@stenback-kurre.fi

Elena Lakatos kirjoitti 2.2.2011 kello 17.59:

Hyvä vastaanottaja,

Tutkin parhaillaan yritysten yhteiskunnalliseen vastuuseen liittyviä, kestävää yrittämistä edistäviä tapoja ja käytänteitä. Tämä on ajankohtainen aihe ja tutkimukseni pyrkii tuomaan sen merkityksen yritysten johdon tietoisuuteen.
Kiitos uudessta sanasta - "käytänteitä". Kerran opin saman, eli uuden sanan joka oli "palaute" oltuani vuosia ulkomailla.

Yritysten yhteiskuntavastuun merkityksen lisäksi ovat työssäni erityishuomion kohteena yhteiskuntavastuun tarve ja rooli, yritysten yhteiskunnalliseen toimintaan liittyvät toimintatavat sekä toimien vaikutus liiketoiminnan kestävyyteen.
Minä annan piut-paut koko yhteiskuntavastuulle koska mamme, Suomen hallituksella sitä ei ole eikä Eduskunnalla ole selkärankaa ryhmäkurin takia sitä ottaa. (En ole Perus Suomalainen - vaikka saatan nyt äänestä heitä - jos vaikka tulisi muutos juttuihin).

Toivon, että voisitte ystävällisesti auttaa minua tässä tehtävässä ja samalla edistää yritysten yhteiskunnallisen vastuun merkityksen tunnistamista. Olisin kiitollinen, jos voisitte käyttää hetken aikaa oheisen kyselylomakkeen täyttämiseen.
Mielestäni ne yritykset jotka sitä "vastuuta" tuovat esiin toiminnassaan nuolevat itselleen suosiota mistä saavat - joista harvat, hyvin harvat ovat rehellisesti siihen motivoituneita- siis johtajat.
Se on sellainen imago juttu joka voi nostaa yhtiön arvostusta ja pörssikursseja, trendi jota vain on tehtävä, sitä ON toteutettava osana imagoa.

Tahtoisin koota tutkimusaineiston mahdollisimman nopeasti, joten toivoisin, että voisitte ilmoittaa minulle heti, kun olette vastaanottaneet tämän viestin. Toivottavasti voitte vastata itse kyselylomakkeeseen kahden viikon kuluessa. 
Tässä se tuli ja lyck till :-)

Antamianne tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, ja saatte tutkimuksen tulokset käyttöönne hankkeen päätteeksi.
Saat käytää kommenttejani ihan miten parhaaksi katsot

Kyselylomakkeen voi täyttää myös verkossa osoitteessa
http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=6f845cdd-1673-4189-87cc-f7b25ae3efc5


Otan mielelläni vastaan kommentteja ja annan tarvittaessa lisätietoja.


Kiitoksia avusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti