perjantai 13. toukokuuta 2011

Rakentamista

Minun piti päivittää Blogi ja sain ilmoituksen että Blogger ei toistaiseksi ole käytössä - eka kerta että kävi niin. Kirjoitetaan nyt sitten Teksturilla muistiin.
Uuden huoneen perustaa ja kylmäkomerolle

Aamu alkoi oikeastaan muutaman pikku homman jälkeen pistämällä uuden muurauksen linjat kohdalle ja sitten vain betonimylly käyntiin. Saatuani ensimmäisen kerroksen tehdyksi jätin sen kuivumaan ja siirryin muihin hommiin.

Ensin mietin ja puntaroin tulevia säitä joista en tullut hullua hurskaammaksi. Joka tapauksessa seuraava viikko on kevyttä tai voimakasta sadetta - riippuen siitä kumman ennustukseen uskoo, Ilmatieteen laitos vai FORECA.

Päätin sitten että mistään ei tule mitään jos ei tee jotain joten aloin sitten kasamaan pohjaa siihen uuteen osaan, joka piti olla jo tehty viime vuoden puolella.
Syksyllä tekemäni sokkeli oli edelleenkin vaaterissa :-)

Sain kuin sain sitten puolet tehdyksi - enemmänkin ellei nuo 2x4 tavara olisi loppunut. Olin jo käyttänyt niitä viime kesänä. Luulin että niitä olisi ollut enemmänkin - vaan ei ollut. No, ne puuttuvat ei nyt tahtia haitannut eikä haittaa. Saan ne paikalleen myöhemmin.

Se on sitten ensin tuo pohja ja sitten alkaa seinien pystytys ja kun se on tehty on vuorossa sitten se katon teko. Pellit päälle ja stten onkin vuorossa tuulensuojalevyt.
Puolet lattian lankuista valmiina

Neljän aikoihin istahtin alas ja silloin iski pahemman laatuinen laiskuus - etenkin kun yksi naapuri pysähtyi talon eteen ja poikkesi jutustelemassa kuulumisia.

Niin ja kesää tekee, käki on kukkunut jo ajat sitten ja Västäräkit vierailevat tontilla. Eukko on ollut ja on kiireinen eri istutusten kanssa ja maan muokkaamisessa - jotenkin "västäräkin" kaltaista touhua.

2 kommenttia:

 1. Kiitokset ihanasta aamunaurusta!
  Kyllähän rouvain puutarha-askareiden rytmit näyttävät västäräkin pyrähdyksiltä. XD
  Käen kukuntaa en ole vielä tälle keväälle kuullut.
  Vireää viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Sunnuntaita, ja kiitos kommentista - eukkoa se nauratti kovasti :-)

  VastaaPoista