maanantai 30. toukokuuta 2011

Töppöilyä

Vietin tänään tuhottoman paljon aikaa Soneran asiakaspalvelun kansa ja aina törmäsin tilanteeseen jossa ei vain saa ihmistä puhelimen päähän. Sain sitten asian eteenpäin Laskutuksen kautta se sitten onnistui - kun odotin noin 20 minuuttia.

Monet lataukset "ulkomailta", kuten YouTube on pyörinyt siinä 0-25 kb/s nopeudessa. Sain sitten tietää että etenkin Googlella on ollut ja on ongelmia - liittynee Haminan palvelukeskuksen käyttöön ottoon.
No, niitä ongelmia on ollut - esimerkiksi kuvien lataamisessa tai palvelu ei ole satavilla - tai en pääse tilauksiini jne.
Nyt tökki näköjään minä tai Google kun yhden postauksen teksti olikin tyhjää. Oliko se viikko vai kaksi sitten palvelu ei ollut saatavilla kun palauttivat postattuja tekstejä takaisin.

Joku muukin töppäilee kuin minä.

Eilen töppäilin itseni kanssa kun muurasin tulevaa kylmähuonetta. Pitää saada valmiiksi ennen kuin eukko alkaa varastoimaan mehuja ja hilloja. OK - on meillä vielä se maakellari, mutta kuitenkin.
---- En nyt saanut kuvaa TAASKAAN lähetetyksi ilmoituksella: Palvelin hylkäsi. Kuvan koko 311 kb
Tulihan se kuva kun otin käyttöön Cromen
Siinä se projekti valmistuu

No, se töppäilyni liittyi tiilien kantamiseen, laastin mylläämiseeen - koko juttuun kun en ollut riittävän varovainen ja jossain vaiheessa rasitin liikaa polviani ja käsiäni.

PS. Poistin sen kirjoittamani tekstin - jossa ei ollut tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti