perjantai 12. elokuuta 2011

Ei tässä kummempaa, paitsi...

Ei tässä kummempaa mitä nyt kyllästyin sairastelemiseen - oli aika aloittaa punnertaminen kun oikea käsi alkoi omia aikojaan kipeytymään. Mieleen tuli nuoruus kun harrastin voimailua ym. Kun jätti jutut väliin joksi aikaa alkoi kaikki paikat kipeytymään - nyt tavallaan sama juttu. Puolitoista viikkoa tekemättä mitään on jo liikaa.

Joten Koskisen lasta pois kädestä ja hommiin. Tänään oli sitten vuorossa se mikä on jäänyt tekemättä - sokkelin kevytsoraharkkojen pinnoitus.
Sokkeli odottaa patolevyjä
 Ensin piti kaivaa antura esiin ja salaojaputki, oikeanpuoleinen sivu oli sitten naapurin Matin urakka, yksikätisenä se olisi ollut hieman liikaa. Säädin putken oikeaan kohtaan saatuani kulmaan tarkastuskaivon, eli siihen kiinni.
Neljä säkkiä a 25 kg meni ja homma tuli tehdyksi. Kaikki muuratut tuli tehdyksi paitsi takana oleva 4,5 m kun tavara loppui kesken. 
Otin aluksi 60 cm lastan mutta luovuin siitä heti ja siirryin kapeampaan, 30 cm jolla tein työn - oikealla kädellä. Vasurista kun ei ollut apuriksi. Jälki ei todellakaan ole hääppönen mutta se menettelee ihan hyvin patolevyn takana.

Huomenna sitten patolevyt, hiekan tasoitus ja Matti taas apuriksi ja sitten niitä routaeristeitä mallailemaan.
Maanantai aamuna haen Avantin jossa on myös kaivuri. Hiekka kuorma tulee tänään tai huomenna.

Ensi viikolla haen itse eristekuorman, reilut 60 kuutiota pakattuna noin 36 kuution tilaan. Sen jälkeen pääsen tekemään ulkovuorausta kunhan eukko löytää sen oikean sinisen sävyn.
Ajattelin maalata laudat ennen asennusta - toisaalta voisin vetää ne pinnat ruiskulla - tiedä sitten mitä teen - jotain kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti