perjantai 4. toukokuuta 2012

Rellun ikkunaremontti - ei onnistunut

Vein aamulla  auton yhdeksäksi Auto-Kiltaan - sähkömies aloitti työt 09.20

Sitten se tutki ja tutki ja hutki ja mittaili vaikka mitä yli 2 tuntia ja totesi että vika ei löydy, mutta vaihtoehtoja on mutta ei varaosia.

EN NYT SAANUT LINJOILLE KYTKENTÄKAAVIOTA - skannattua kuvaa, todella outoa.
Maallikolle se ei sano mitään, asiaa tuntevalle - että voi h****ti mikä spagetti!
Halleluja! Kuva tuli lopultakin esiin!
Klikkaamalla suuremmaksi.


Päädyttiin sitten yhdessä siihen että vika on kuskin puoleisen oven ikkunoiden takalasien kytkimessä - joka EI ole mikään ON/OFF, vaan siinä on paljon muutkin, kuvan mukaan. Diodeja ja jokin vastus tai sellainen. Diodien takia mitään ei voitu mitata.  Sekä aika lailla piuhoja, kuusi kappaletta takaovessa, mutta vain 5 etuoven kytkimestä takaoveen!
Ja ne sotkeutuu ristiin toistensa kanssa kuin Ranskalainen Can-Can tanssi ja pastillit.

Tilattiin sitten uusi parikytkin - €69 euroa.

Tuli sitten laskun aika - reilut 2 tuntia työtä  - toki heidän asentaja oli aika lailla ensimmäistä kertaa papin kyydissä, eli tämän auton syövereissä ja mokasi pari kertaa - jonka toki ilmoitti työn johdolle! Hieno juttu!!!
Hän ehdotti sitten - työnjohto siis että sovitaan koko hommasta yhden tunnin veloitus - ja se sopi minulle. Se oli € 90.

Jos joku olisi ottanut lämpökameralla päästäni silloin kuvan olisivat verisuonteni ylikuumenneet väylät näkyneet kuin kirkas komeetta pimeällä yötaivaalla.

Se laskutus hinta oli suuri helpotus.

Seuraavaksi odotetaan sitten uuden kytkimen / katkaisijoiden tuloa ja katotaan sitten miten menee.

PS. Asentaja laittoi ikkunan nostimen moottorin kiinni ja nosti apuakulla ikkunan ylös, asensi oven pinnat takaisin ja sitten hän meni ja kokeili etuovesta takaikkunan namiskoita.
Ikkuna avautui 5 cm ja jämähti siihen eikä mitään sen jälkeen tapahtunut - kuten minulle alkujaan.
Hän sai sitten avata kaiken uudelleen esiin, sitten "Laku-Pekka" esiin ja irti, eli ohjainyksikkö, sähköt moottoriin ja ikkuna takaisin ylös.

Sanoin sitten että älä laita sitä lakua enää takaisin ettei käy sama uudelleen - vahingossa. Myöhemmin tuli mieleen että se olisi varmaan riittänyt että vetäistään kuskin ovesta liitin irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti