tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu ja lupauksia

En sitten saanut olohuoneen viimeistä päätyseinää valmiiksi, noin 2.5 metrin levyinen pätkä vaikka lupasin. No, se on niitä lupauksia ;-)

Tuli aina kaikkea muuta tehtäväksi. Yksi oli puuprojekti naapurin sisäikkunoiden päälle uusille verhotangoille - sitten yritin korjata naapurin Matin Valmetin virtalukkoa - ja se ei vain onnistunut vaikka yritin mitä. Toiselta naapurilta saatu uusi lukko oli toiseen Valmetin malliin eikä käynyt tähän vanhaan - abikotkin olivat eri kokoisia.

Toissa päivänä piti Rellu huputtaa säitä varten kun takaikkuna aukesi eikä suostunut menemään kiinni ja kun liikahti niin väärään suuntaan.
Eilen purin sitten oven verhoilun pois - ohjeet sain netistä ja ilman niitä se ei olisi onnistunut. Ikkuna irti pidikkeestä, nosto ylös ja teippaus kiinni. Sitten moottori pois. Huomenna yritän selvittää syytä moiseen ja mitä sille voi tehdä.
Samalla selvisi että se on tyyppivika ko autolle ja sen mallille. Eikä sillä ole ajettu kuin 142,000 km miinus 8% matkamittari virheen takia.
Noin 100 km sitten tietokone ilmoitti seuraavaan huoltoon olevan noin 3000 km ajettavaksi. Nyt se alkoi herjaamaan öljynvaihtoa ym
Teipattu ikkuna
Aikaisemmin moottorista kuului outoa ääntä ja myyjä korjautti sen - huohotinputki ongelma - taas tyyppi vika. Ennen se kuului vain kylmänä - nyt samanlainen ääni kuuluu jopa lämpimänä. :-(
Olisiko niin että firma joka moottoria remppasi ulisi tyrinyt ajotietokoneen ym kanssa? Tuli tuo huoltokehotus ja ikkuna ongelmat?

Joten huomenna käydään autokauppiaan luona keskusteluja ja jos mahdollista auto vaihtuu.

Tänään on pilvetöntä ja komea keli ulkona mutta kun sinne mentiin ei huvituttanut alkuunkaan jäädä sinne. Tuulee niin että ei meinaa pystyssä pysyä ja pyörteissä tulee kuivat roskat silmille.

Ja toisaalta - vaikka Vappua juhlittiin eilen lähinnä oman siman kanssa niin tänään ei ollut työhaluaja alkuunkaan eikä inspiraatiota mihinkään. Sama vika oli tarttunut myös eukkoon.

Että näin tältä erää. Huomenna ei myöskään tule mistään mitään kun selvittelen tuota auto juttua ja Matin traktoriin uutta virtalukkoa - että pääsee ajelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti