lauantai 28. heinäkuuta 2012

Lontoon olympialaiset ja pesutaso

Aamulla eukko kyseli kun nukkumaan mentiin siinä yhden jälkeen että koska me ollaan näin kauan valvottu? Ei muistanut hän enkä minä - joskus "nuoruudessa" kun ravintolassa käytiin tanssimassa.


Itselleni todellinen pettymys koko touhu, ja se oli niin Englantilaista, niin Englantilaista kuten heidän Fish and Chips, ja yhtä mautonta, ja yhtä eksoottista kuten heidän Steak and kidney pie.

Ihan oli peräkylän amatööri-teatteriohjaajan mitään saamaton tekele - eikä Mr. Bean sitä voinut pelastaa. Peräkylässä ei ole kuin muutama vapaaehtoinen - Lontoossa saivat kasaan tuhansia - ja se näkyi! Vaan ei laadussa. Porukkaa oli niin että heikompaa alkoi jo heikottamaan koko mössö.

Sitä spektaakkelia tuskin ymmärsivät edes Englantilaiset - vain muutama nörtti insinööri saattoi ihmetellä miten nopeasti savupiiput voivat kasvaa maasta niin nopeasti.

Nukuttava juttu, joten menin sitten nukkumaan kun Suomen joukkue marssi ohi.

Aamulla nukutti sitten tavallista pidempään ja päivän työt alkoivat sitten sen mukaan.
Sain sentään jotain aikaiseksi vaikka autoin eukko maton pesussa. Otin nimittäin esiin painepesurin, laiton käyttökuntoon ja näytin eukolle miten se toimii.

Tein sitten viileässä pajassani lavuaarille rungon jonka sitten liiman kuivuttua ruuvasin seinään. Sitten Frankenin rosteri kansi päälle.
Kyseessä on väliaikainen ratkaisu jossa on helpompaa pestä naama ym kuin meidän vessan pienessä lavuaarissa. Taas kun tulee niitä kesävieraita.

Uusi lavuaari kodariin
Se on nyt siinä - keittiöön kuuluva Franken. Maanantaina ostan puuttuvat liitännät. Ja sitten ihmettelen mistä löydän sopivan rosteriruuvin kun IKEAn pussissa oli vain yksi.
Tuo liitäntä satsi on ollut minulla ainakin 4 vuotta ja pussi oli ehjä.

Huomenna vedän vesiputket kylmälle ja kuumalle vedelle. Ensin PEX ja ne jatkuvat sitten vasemmalla olevaan tilaan kromina jonne tulee suihku. Päätin että kaikki vedet tulee pinta-asennuksina.

Jouluksi saanen varmaan hankituksi / tehdyksi kunnon kalusteet kyseiseen tilaan, ja uuden lavuaarin. Tosin eukko tykkää tuosta kun saa paikan hoitaa kukkiaan ja pestä lattiarättejään. Sanoin tekeväni sille oman tilan, mutta ei....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti