tiistai 24. heinäkuuta 2012

Työt ja tekemiset hakusessa

Lauantaina en sitten oikein kyennyt alkamaan mitään mistään kulmasta ja kaikkea pientä tein kunnes katsoin että lankkuja pitää saada - uuteen huoneeseeni - mökötys huoneeseeni.

Katselin säätietoja ja näytti että tulevaan viikkoon nähden kyseinen lauantai on sitten kuivin päivä ja lähdin Mikkeliin ostoksille.

Kun sain lankut kyytiin alkoi ukkonen jyrähdellä ja kun ajoin viereiseen ostoskeskukseen ja tulin ulos alkoi "maailman lopun meininki" - salamoi, kova tuuli ja sitten sitä vettä tuli kuin saavista kaataen.
Ajattelin että miten menee nyt siellä Kuninkuusraveissa?
Näkyi sentään minne ajetaan - välillä näkyi huonommin
Se siitä että saan lankkuni kotiin kuivana. :-(

Ne menivät sitten uuden huoneen tukirakenteisiin, jotka toivon saavani valmiiksi viikon sisällä tai silleen. On vielä purkutöitä ja betonin valua.
Vaikka työt on ollut "hakusessa" niin nyt ainakin on yksi projekti minne mennä jos ei muuta keksi.
Kuvakulma ylempää
Vasemmalla WC/Suihku ja kylmähuone

Mitä muihin rakennushommiin tulee niin se saamani sähköisku käteen vaikutti pari päivää niin että oli kuin ranteesta olisi mennyt luut palasiksi. Burana 600 piti käyttää ja kipu valvotti myös yöllä. Sillä tassulla ei saanut auki edes maitotölkkiä.

Eukko on käynyt marjassa
Marjat rasiaan ja pakkaseen
Eukko on poiminut lähemmäs 10 litraa ja osasta tuli hilloa ja osa meni pakkaseen.
Sitten tulee mustikat ym. Omista mansikoista ollaan myös tehty jo hilloa.

Omat luontoharrastukseni rajoittuu puutarhaan, kuten tänään nurmikon leikkuuseen, jonka tein jo viikko sitten, ja se oli vain pieni osa kokonaisuudesta.

Puutarhassa kaikki on noin - ainakin 2 viikkoa myöhässä aikaisempiin vuosiin verrattuna. Myös ilmasipuli on vaatimattomampi nyt edelliseen kesään nähden - silti kylässä käyneiden mukaan suurin mitä ovat koskaan nähneet. Alla kuvia siitä.

Pörriäinen mehustelee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti