tiistai 10. heinäkuuta 2012

Olipa viikko

Vanha äitini oli kyläilemässä, reilut viikon ja viikon loppuna siskoni ja hänen mies.

Heillä oli Golf ottelut ja yöpyivät meillä. Isäntänä nousin ensin klo 7 ylös aamiaista tekemään ja seuraavana päivänä puoli seitsemän kun heillä alkoi ottelu jo kahdeksalta Rantasalmella.

Siskollani meni hyvin kahden päivän ottelussa - oli toinen naisten sarjassa ja kaikkien kesken keskivaiheen paremmalla puolella, eli monta ukkoa jäi hänen taakse.
Hänen miehelle meni sitten heikommin ja sen näki naamasta - mitä ymmärsin niin hänen suoritus hylättiin - eikä ollut ainoa.
Pala maisemaa puutarhastamme
Päivävarjo on alhaalla, sen alla istuimme yhden illan syömässä grillauksiani. Muuten ihan mukavaa mutta ne itikat, ne itikat! 
Äitini mielestä tuo osa tontista on kaunis ja vaikuttava kokonaisuus. Kokonaisuudesta se on kuitenkin pieni osa.

Maanantai meni totutellessa taas normaaliin oloon ja tänään aloitin tekemään jotain. Kun en muuta keksinyt - suurempaa siis niin aloin kaivamaan reikiä sisäänajo tien eteen. Rautakanki apuna.
Tuleva portti
Sain kaivetuksi reiät plinteille (rautaputket) joihin tulee portin tolpat. Huomenna varmaan kaivan betonimyllyn esiin ja betonisäkin puuliiteristä puiden alta ja valan ne kiinni. Onhan nekin sitten tehty.

Kulunut viikko, siis se edellinen oli hieman ongelmallinen. Syynä kuumuus, kosteus ja kaiken maailman siitepölyt. Pitää pyytää paremmat rohdot lääkäriltä astmaani, lienee hieman allergiaakin niille.


2 kommenttia:

 1. Oi, nauru karkasi tuosta pohjustuksesta "kun en muuta keksinyt ... aloin kaivamaan reikiä". Kuulostaa siltä kuin olisi omasta suustani lähtenyt. Mutta niille kuopille on ihan järkevä tarkoitus aidantolpan paikkoina.
  Lämpö + kosteus tietää sieniä ja allergisiaoireita homeitiöistä.
  Reipasta meininkiä ja iloista mieltä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja on mukavaa kun saa toiset nauramaan XD
  Tänään sain sitten säkistä riittävästi betonia valuun ja katselin jo aihiot tolpille.

  VastaaPoista