perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pyykkikonehommia

Tänään sain sitten siirretyksi pyykkikoneen vessasta kodariin - siis kodinhoitohuoneeseen. Sitä varten piti ensin poistaa vessan ovi ja karmit.

Nokkakärryillä se sitten siirtyi, myös noin 50 cm ylemmäksi eteisen lattiasta yhden portaan kautta. Eilen sain poistoveden tehdyksi ja tänään sitten vedet koneelle.
Poistovesi onnistuakseen vaati vielä yhden 45 asteen kulman ja olin jo lähdössä ostoksille kun päätin vielä kerran katsoa romuvarastoani ja kuinka olla - yhdessä laatikossa oli kuin oli sellainen mutka, ja tuplaten! Sitten löysin myös T-liittimen eli saan samaan putkeen viereisen lavuaarin poistovedet :-)

Ulkona on ollut yksi päältä ladattava, 45 cm leveä pyykkikone - 2 talvea se on siellä ollut pressun alla. Kokeilin sitä tänään ja miten kävikään kun sain siihen vedet ja sähköt? Se toimi moitteettomasti! Olin todella skeptinen siihen että siitä olisi enää mihinkään.
Joten se jatkaa edelleenkin meillä työvaatteitteni ja vastaavien puhdistajana :-)

Ja kuumuutta alkaa taas olemaan ja tomaatit pullistelevat vaan eivät tahdo kypsyä - eli väriä ei tule :-(
Niin, ja mansikoita tulee - ihan mukavasti, mutta perunoiden kanssa on huonommin - herneet näyttää tuottavan satoa - odotetaan ja katotaan mitä palkojen sisään tulee.
Sisälle tulee nyt päivittäin mukavasti maukkaita avomaakurkkuja :-)

Että silleen tälle päivälle. Ai niin, eräs toinen asia.
Eukko oli eilen todella ruttusella tuulella. Hammaslääkäri vei häneltä yhden kulmahampaan, kullatun kruunun kaiken lisäksi.
Mutta tänään oli jo mieli parempi ja naama vähemmän "rutussa".

PS. Ollaan sitä edellisestä kirjoituksesta muutakin tehty kuin tuo edellinen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti