perjantai 25. lokakuuta 2013

Se on taas perjantai ja viikko kulunut

Aluksi - kun heräsin, sitten aamukahvit ja Jälkiviisaat takana ryhdyin jatkamaan koppini katon kanssa. Jossain vaiheessa piti mennä vintille poistamaan ilmastoinnin putki että homma etenisi jouhevasti.
Se on sitten tehty - mitä kulma kotelot joihin tulee ledit ja yhteen kulmaan, kuvassa vasempaan lämpimän ilman tulo.
Aina jotain uutta valmiiksi
Ilmaputkeen pitäisi tehdä reiät tuloilmalle sekä suuttimet ja sitten kotelointi. Siihen tulee myös ledi valot, kuten vastakkaiselle puolelle. Kattovalo on himmentimen kanssa.

Katotaan tuliko tästäkin kirjoituksesta huti kun ohjelma toimii miten toimii ja ilmoittaa virheitä.

Kattoa tehdessäni, samasta tavarasta neljän vuoden aikana ja jokainen vuosi se levy on huonompaa ja huonompaa laatua. Nyt se teki ennätyksen.
Kun otin viimeisen levyn pakkauksesta, jossa se on liimattu kulmapaloihin, kun sen pahvin irrotin levystä, niin levystä lähti osa pois, eli se hajosi.
Liima repi levyn rikki!
Jo on laatua mitä K-Ryhmä myy!

Ja toisen laista laatua, nimittäin mielessäni on nyt tietokoneet
Apple toi uuden käyttöjärjestelmän markkinoille ja se oli sitten nk. ilmainen. Asensin sen sitten omalle isolle iMac laitteelle ja kun luin Apple Suomalaista Foorumia päätin kokeilla omaan vanhaan (2008) MacBook Pro koneeseen (ilman akkua) - jossa oli tuo vanha 10.6.8
Ja yllätys oli suuri, sekä mielluyttävä kun se asentui siihen! Eli siinä on sitten nyt se viimeisin Applen käyttis!

Joku jekku siinä on! Miksi se on ilmainen? 
Kovasti tyrkyttävät sitä pilvipalvelua - ja jotain on siihen kyllä koodattu että esimerkiksi jenkkien NSA tietää mitä koneillani on ja millainen uhka olen heille. Ja tietenkin osoitekirjani kautta kaikki yhteystiedot on heillä ja näkevät heti miten ne linkittyvät terroristeihin.

Täyttyy myöntää että joitakin terroristeja löytyy, kuten tuo K-Rauta, terrorisoivat minua huonoilla tuotteillaan kuten tuo Ultimatemarket.

Siitä mieleen. Sain eilen Juvalta asentajan luokseni - koska olen heidän asiakas. Muutoin ei olisi onnistunut, sillä He eivät olisi koskeneet Ultimaten pumppuun edes hanskat käsissä. Syynä oli tarkastaa miksi ilmalämpöpumppuni ei tuota lämpöä. 

Paineet olivat OK ja lopuksi todettiin että vika onkin jumiutuneessa nelitieventtiilissä. Ja sen on KAIKISSA pumpuissa sama vika pitkän kesän jälkeen. Myös HYVIN kalliissa laitteissa.

Ja tuleva viikko alkaa toistamaan itseään, viikon puut sisälle että on mistä lämmittää - ulkotöitä, ja taloremppaa - kaikkea kohtuudella ja sopivasti.

JA taidan ehkä pukeutua metsälle ja ottaa raivaussahan mukaan... tai sitten vasta marraskuussa.... mutta se pitää tehdä kuitenkin.
Mieluiten vettä niskaan kuin lunta. Ja sitten on renkaiden vaihto - kun kesäkelit loppuvat.

Ja tulevana viikonloppuna poiketaan etelässä - myös äitini luona joka täytti tänään 88 ja katsomassa tyttären tytärtäni XD

1 kommentti: