keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Siihen autokolariini liittyen

Niin, siihen autokolariini liittyen, josta jo kirjoitin.

Maanantaina selvisi ettei vahinkoilmoitusta ole tehty.
Selvitin asiaa ja eilen sitten sain selville auton omistajan - yrityksen ja sen edustajaan sainkin yhteyden - taisi olla TJ ja pikku firma.

Ei ollut kuullutkaan mistään "kolarista" - mutta tiesi kuljettajan. Sanoin että jospa tekisivät sen vahinko ilmoituksen että saan autoni korjaamoon.

Soitin tänään Mikkelin Poliisille ja kyselin että milloin saan paperisen tulosteen siitä onnettomuudesta. Voi mennä muutama viikko eteenpäin, kun kyseinen poliisi siirtyy viikonlopun jälkeen kesälomille enkä saa sitten mitään paperia edes omalle vakuutusyhtiölleni.

Ja jos päälle ajaja ei tee vahinkoilmoitusta hänen yhtiö kysyy sen perään kahden viikon kuluttua ja sitten hän saa uuden huomautuksen ja sitten menee taas kaksi viikkoa...

Ehkä sitten saan Poliisilta raportin onnettomuudesta.... omalle yhtiölleni joka sen sitten maksaa ja laskuttaa sen sitten siltä toiselta.

Ja auton korjaus saa odottaa ja odottaa.

Ja sijaisautoa en saa koska olen eläkeläinen. Jos saisin niin vakuutus korvaa vain 94% kustannuksista, eli saan maksaa sen 6%!

Koska kotiini ei ole julkista liikennettä ja matkaa on korjaamolta 45 km saan taksimatkan korjaamolta kotiin ja saman sitten korjaamolle. Jonka joudun tietenkin itse ensin maksamaan. Vakuutusyhtiö maksaa sen sitten joskus, kun maksaa! Eli joudun itse ensin rahoittamaan nuo matkat pienestä eläkkeestäni!

Mikäli korjaukseen kuluu viikko tai enemmän saan yhden taksimatkan käydäkseni kaupassa! Jonka tietenkin maksan ja sitten anon rahat vakuutuksesta!

Hetkinen? Miten tämä nyt näin menee?
Miksi minä joudun maksamaan kun päälleni ajetaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti