torstai 17. syyskuuta 2015

Ilmastomuutos?

Ilmastomuutos?
Alla kuvakaappaus päivitettynä 14.09.2015. Kuvassa näkyvät nuo suihkuvirtaukset.
Suomi / Skandinavia oli "motitettu" ja saimme poikkeuksellisen lämpimät arvot, hellerajatkin olivat rikkoontumassa ja Lappi sai varmaan vuoden parhaimmat terassikelit.
Suihkuvirtaus pussitti Skandinavian
Suihkuvirtaukset, Ilmastomuutos?

Ensin IPCC puhui / julkaisi tarinaa Kasvihuonekaasuista - Kasvihuoneilmiö. Sitten tuli toinen ilmaisu - en nyt niin millään saa sitä mieleni / muistini syövereistä esille. Sitten tuli tämä "Ilmastomuutos".
Nyt syksyllä tulee uusi IPCC:n raportti (noin 7 vuoden välein) ja ennakko odotus on että he lanseeraavat uuden nimikkeen tuon Ilmastomuutoksen korvaajaksi.

Hiili on kaikkein pahinta "myrkkyä" mitä on ja siksi ovat nuo HIILI vero, HIILI jalanjälki, HIILI se ja se. Ja sillä HIILELLÄ tehdään kauppaa, päästö kauppaa. Ja eri valtiot, etenkin suuret pankit, pankkiirit ja heidän instituutiot ansaitsevat satoja, satoja miljardeja.
Ja sitä rahan tuloa ei haluta vähentää, päin vastoin. All Gore on tunnetuin mannekiini heille kuten tuo nk. tiedemies  Michael E. Mann joka on jo legenda tieteen parissa datan vääristelystä. Mutta voi edelleen hyvin ja arvostetusti, tietyissä piireissä.

Timantti on Hiiltä - on se niin saastuttavaa ja turmiollista, etenkin kookkaampi timantti - siis lompakolle, tai ainakin pankkitilille. Mutta kuka on havainnut, tai edes kuullut tuon HIILEN turmiollisuudesta, siis terveydelle ja ympäristölle paitsi talouden ja ahneuden kautta?
Lääkäri määrää hiilitabletteja - kas kun se ei ole vielä siirretty haittaveron, saasteveron piiriin kuuluvaksi.
Meidän, siis minun "vesipuhdistamossa" käytetään hiiltä - sekin on vielä verovapaata, tuo ympäristöä tuhoava, maapalloa tuhoava myrkky.
Silti me puhdistamme juomaveden ja voimme hyvin.

Tätä voin jatkaa ja jatkaa - ja taas kerran ottaa niin pannuun niin kerta kaikkiaan että sanon uudelleen, kuten olen toistuvasti sanonut avaavani asiaan liittyvän sivuston.

Siinä olisi mm. paradokseja. 
Esimerkiksi tuo "WWF's Earth Hour" kun laitetaan sähköt pois tunniksi.
Hiilivoimalat tietävät milloin se tapahtuu ja ajavat "höyryt" turbiineille alas kun sähköä ei mene. Ennen tunnin loppua laitetaan tuotanto täysille että sähköä riittäisi - OK. 
Onko se OK? Miettikää? 
Se ei sitä ole koska koko tuotannon äkillinen ajaminen / nostamin taas normaaliin päästää sellaiset määrät tuota "hiiltä" ilmakehään että se ylittää "mitta-arvot"! Se on huikea määrä, tyrmistyttävä määrä verrattuna siihen mitä "säästetään" tuon tunnin aikana.

WWF ja muut ovat onnistuneet tuottamaan itsestään sammuvan ja käynnistyvän autoteknologian.
Ajetaan valoihin, moottori sammuu, vihreillä painetaan kaasua ja moottori käynnistyy, samalla ympäristö saa turbo satsin sitä "vaarallista hiiltä". Seuraavat valot ja niin se jatkuu.
Tuollaiset autot jos mitä  saastuttavat etenkin paikallista ympäristöä ja sitä kallisarvoista ilmakehää. Etenkin Diesel moottorilla olevilta.
Kun lämpitilat laskevat, kuten meillä talvella moottori ei enää kykene kaupunkiajossa pysymään lämpimänä ja se saastuttaa enemmän ja enemmän.

Esimerkkejä on lukuisia joita haluaisin julkaista sekä linkkejä luentoihon joka saa päänne sekaisin - sorry, englanniksi mutta tekisin joka tapauksessa kustakin kuhunkin lyhennelmän - puutteellisella Suomen kielelläni, kuten tunnettua on, se on hirveätä. 
Ja varmaan siksi tuo "sivistyneistö" ei paljoa kirjoituksistani piittaa - kun on niin hoonoa, niin hoonoa Soomea.

Ja lopuksi toinen graafi.
Miksi Gröönlad, se Vihreä maa, miksi sitä kutsutaan sillä nimellä? Sen verran nyt että sen rannoilla aikoinaan ei ollut nk. ikiroutaa, eli tuota "permafrost". Siellä viljeltiin ja laidunnettiin karjaa ja kuolleet haudattiin "normaaliin maahan" joka ei ollut jäässä.
Kuka osaa lukea ja tulita?
Antakaa potku minulle mikäli näette mielenkiintoiseksi saada koottua tietoa - muliltakin kuin vain minulta tästä nk. ilmastomuutoksesta ja miten meitä kusestaan ja miksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti