keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kiirettä pitää

Lumet ovat lähteneet ja metsä kutsuu kuten moni muukin työ. Metsässä pitäisi ryhtyä kasamaan / sahamaan puita kuivumaan talveksi. Puutarha odottaa myös muokkausta. Kasvihuoneen katon sain valmiiksi - nyt on vain viimeistelyä ja tuuletusaukot.

Jostain syystä en saa kirjoituksen tässä vaiheessa viedyksi valokuvia sivulle - se onnistuu vasta uudelleen muotoilun yhteydessä.

Vihdin remonttiin on vielä tekemisiä, ja niitä tehdessäni totesin että pitäisi saada lisää tilaa pajaani. Alkaa käymään ahtaaksi.

Lapio odottaa ottajaansa, minua kaivamaan jatko rempalle anturaa, eli autotallille. Sitten tulee puuttuva valu pajaan ja autotallin lattia. Kun ne on tehty alkaa runkotolppien asennus ja seinien teko. Viimeiseksi sitten jo tehdyn seinän maalaus ja saumojen rimoitus.

Jossain vaiheessa pitäisi saada myös kasvihuoneen laajennus osa valmiiksi. Vuosi sitten tekemäni osoittautui liian pieneksi.

PS. Päivä alkoi todella kehnosti. Klo 9 jälkeen piti olla tupakoimatta - mutta jos totta puhutaan piti kyllä ottaa parit henkoset. Yhdeltä oli terveyskeskuksessa spirometria, putkeen puhallusta. Tulos vaikuttaa ihan lupaavalta, vaikuttaa astmalta eikä keuhkoahtaumalta - vai mikä se nyt olisi.

Niin, olin ihan unohtaa. Vene pitäisi rempata ja huoltaa vesille laskua varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti