sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Lisää puujuttuja

Sain palautetuksi tammilaudat Puukeskukseen. Palautteena sain mm sen että se on normaalia toimintaa, toimitusta UPM yhtiöltä.

Olisin valinnut koivun, mutta sellaista ei ole saatavana mistään joten päädyin sitten lopulta siihen ainoaan puuhun joka oli saatavana eli mäntyyn.
Muuta puuta olisi kyllä ollut - tuppeen sahattuna ja paksuna lankkuna. Siihen olisin tarvinnut kunnon vannesahan. Se on tulevaisuutta. Itse asiassa sopivaa koivua löytyy naapurin ladosta jossa se on nyt kuivunut kohta parisen vuotta.

Kun lähdin poikani luota jäin vain ihmettelemään miten paljon tavaraa olikaan tullut mukaan. Lisäksi tuli sitten hankkimani männyt joista yritän saada aikaan haluamani tuotteet. Onnistuu pajassani paremmin kuin poikani autotallissa.
Ostin samalla - kun halvalla sain - sirkkelin liukuohjaimella, voimavirta koneella. Sitä olenkin kaivannut jo pitkään.

Tänään en saanut paljoakaan aikaan. Sain järjestellyksi pajaani tilan uudelle sahalle ja parioven toisen osan auki. Sitten kesti jonkin aikaa peräkärryn tyhjennykseen - sitä kun piti tehdä niinä pieninä hetkinä kun taivaalta ei tullut vettä, räntää tai lunta. Tuulenpuuskat olivat välillä melkoiset. Lopulta sain tavarat sisään kuivana.

Huomenna pitäisi ryhtyä pistämään työkalut ym omille paikolleen ja työkalupakit pois jaloista. Sitten onkin projektissa kasvihuoneen katon kuntoon saattaminen - eli uuden katon tekeminen. Niin, ja töitä riittää ihan riittämiin, pitää vain kyetä jaksottamaan ne oikein.

Että silleen. Niin, ja pojan muuttokuorma tuli perille lauantaina. Auto ei ollut mikään pieni jakeluauto ja se oli täynnä pienintä tilaa myöden. Silti tavaraa jäi vielä entiseen asuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti