perjantai 4. kesäkuuta 2010

Halvin "uusi telkkari" ja koiran kynsi

Syksyllä ostamamme telkkari, Philips 32 tuumainen lätyskä ei oikein koskaan ollut sitä mitä odotin. Ongelma oli lähinnä äänessä ja sitten kuvakaan ei ollut mitä odotin.
Tänään aloin sitten kunnolla reklamoimaan - ja kuinka olla - heidän edustaja otti sen asiakseen.
Ensin tein uuden ohjelmapäivityksen - ensin jokin softapätkä netin kautta muistitikkuun - se sitten telkkariin ja sitten sama tikku takaisin tietsikkaan - sinne tulleen html tiedoston aukaisu ja uuden päivityksen lataus - ja sitten tikku telkkariin ja avot - hetken kuluttua miltei 40 megaa tietoa siirtyi sinne. Telkkarin boottaus ja sen jälkeen tuntui kuin olisin saanut uuden telkkari!
Kuva parani todella merkittävästi - jopa laadukkaaksi - ja äänikin parani - mutta ei kuitenkaan sille tasolle josta odotin.
Viikon loppuna teen pari testiä ja huollon kaveri soittaa sitten maanantaina takaisin.

Koiramme Viki vietiin tänään eläinlääkäriin - kun se pari päivää sitten loukkasi takajalan niin että siitä valui aluksi aika lailla verta. Olin silloin reissussa.
Kotona sitten katsoin mitä sieltä voisi löytyä, tikku, lasi tai iso haava. Mitään ei löytynyt - eikä sitä löytänyt edes eläin lääkäri. 
Ja miten olisi kun se mikä piti olla ei ollut missä sen piti olla - nimittäin kynsi. 

Viki otti taas sen tavanomaisen "räjähtävän spurtin" ja kynsi jäi matkan varrelle.
Oli muuten kummallisen halpa juttu - kun mukaan tuli ensin särkylääkettä, viikon antibiootti kuuri, ja kaksi rokotusta - ja se kaikki alle €70!
Sitä se kunnallinen eläinlääkäri antaa! Ei paha.

PS. Ja pojalleni vaihteeksi jotain hyvääkin. Auto meni katsastuksesta läpi, mitä nyt oli pari pientä huomautusta. Ja miksi ei olisi mennyt - varsin uudehko auto - ainakin minun mittapuun mukaa.
Hänen vaimo vuorostaan teki sen mitä ei iki päivänä uskonut tekevänsä - hankkivansa ajokortin - ja läpäisi kirjallisen. Se Englanniksi - Suomen kieli kun ei oikein taivu vielä sille Irlantilaiselle tempperamentille.
Nyt odottaa katsastajien lakon loppumista että pääsee inssiajoon.

Totesivat yhdessä sen tosi asian, ostettuaan talon nykyisestä paikasta, että kaikki menee paremmin kun kullakin on oma autonsa.

Että silleen ja muut myöhemin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti