torstai 21. heinäkuuta 2011

Kehno avaus päivälle

Aamu alkoi siten että vaihteeksi eukko keitti kahvin ja sitten kuului kauhea, hätäinen huuto keittiöstä.
Hän teki eilen poron jauhelihasta lihapullia ja unohti ne keittiön pöydälle, yöllä koira söi ne, 17 kpl! Minä melkein sain syyn niskoilleni.

Sitten tuli Sonera ongelmia. Sain Huawei puhelimeeni viestin että olen ylittämässä kuukautisen datasiirto rajani (vajaassa kahdessa viikossa!). Sitten opin että se on 20 gigaa /kk, vastaanotettu ja lähetettynä. Sen jälkeen se on aina € 1.99 per 5 gigaa.

En nyt ladannut uutta Applen käyttistä - se on 4 gigaa, eli se olisi maksanut minulle tuon € 2.
Puhelimeni, iPhone 4 OS päivitys on yli puoli gigaa, monet muut ohjelmat samaa suuruus luokkaa. Apple kun ei päivitä osia vaan pieninkin muutos edellyttää koko ohjelman latausta.

Kun päivitän YouTube tilini videoita (lähetän) muutaman kuukaudessa, gigoja kuluu, samaten kun katselen muiden sorvaajien ym videoita, gigoja kuluu. Kun seuraan illalla netti TV lähetyksiä, gigoja kuluu, samaten tämän blogin päivitykset valokuvilla syö tuota 20 gigan pottia.

Oli ennen aikainen ilo tiputtaa kk maksut € 50:stä kahteen kymppiin - tällä meiningillä tuo € 50 raja rikkoontuu ellen muuta tapojani ja jättäydy vain meilien lukemiseen ja lehtien selailuun. Eikä katsella YLE Areenaa kummemmin ja muuta.

Mitä iloa on nopeasta yhteydestä kun tuollainen katto tulee eteen ja sitten kukkaron nyörit on avattava?

Alan todella harkitsemaan siirtymistä takaisin kupariin - katotaan sitten miten Sonerassa suu laitetaan. Mutta epäilen että se ei enää taida onnistua.
Pahinta on kun heidän nettisivulla EI OLE lomaketta jonne reklamoida - sanallisesti. Sellainen oli mutta en enää sitä löydä.

Kun sinne soittaa siirretään asiakaspalvelijalta toiselle, kolmannelle ja neljännelle kuten tänään ja ne ei tiedä mitään eivätkä voi vaikuttaa mihinkään.

PS. Nyt taitaa olla aika ottaa yhteys Kuluttaja-asiamieheen. Minä EN ole tätä tilannut vaan Sonera on tarjonnut kuparin tilalle - jossa EI ollut rajoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti