lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kypsennystä

Sain vihdoin valmiiksi yhden osan katolla, oli muodostumassa aivoriihi hommaksi kun samalla mietin miten sen parhaiten toteutan. Nyt on vanhan talon pääty tehty eikä vedet tule sisälle. Odottaa vain ulkovuorausta.
Siellä ylhäällä sattui sitten hieman tönimistä kun tuli erimielisyyksiä hämmentyneiden ampiaisten kanssa. Kun pistin kiinni, siis levytin avoinna olleen aukon melkoinen määrä ampiaisia ei enää päässyt pesäänsä. Ne eivät siitä oikein tykänneet.
Samalla sain viimeisen räystäslaidankin tehdyksi - ja taas tunsin olevani hitaassa kypsennyksessä. Tikkailla keikkuminen räystäskorkeudessa mehusti ukkoa myös.

Se oli sitten suihku, päivällinen ja sitten alkoi ramaisemaan. Eukko herätti kahville ja kun aloin heräämään yritin tehdä hieman ulkohommia - ei se oikein onnistunut.
No mitä siitä, tänään on lauantai.

Ennen sadevesikourujen asennusta naulaan vielä 22x48 riman, jotka sitten maalasin, ja taas hikoillen.
Lämmintä pitää
Kuten kuvasta näkyy niin uuden osan sisälämpö on sellainen joka saa hien pintaan, hidasta kypsennystä joten siellä ei kauaa viihdy eikä läpiveto auta kun ei edes tuule. Se nousee siitä vielä parilla kolmella asteella.
Ilmasipulit
Ainakin yksi joka tuntuu viihtyvän näissä keleissä on tuo ilmasipuli, muiden ohella. 
Eukko otti tänään projektin, nurmikon leikkuu - meillä on sellainen sähkötoiminen silppuri. Muutama tunti hänellä siinä meni kumisaappaissa löntystellen. Sanoi sitten että taisi tulla känsä käteen. 
On muuten jo oppinut leikkaamaan ilman että katkoo sähköjohtoa. :-)
PS. Kaari joka kuvassa näkyy on toispuoleinen kun toisen puolen humala paleltui eikä uusi ole vielä päässyt oikein vauhtiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti