torstai 26. tammikuuta 2012

Remontti juttuja

Itse asiassa en tee remonttia koska käytännössä rakennan uutta.

Nyt ei tällä kertaa ole valokuvia - ei oikeastaan ole ollut mitään kuvattavaa - rutiini juttuja kuten kyprok levyjä seinälle ja tukirakenteita, sähköjen vetämistä, rasioiden asentamista ja silleen.
(Miksi lauserakenteeni ovat edellisen kaltaiset - missä se verbi on ja silleen? Eikä minun Saksa ole edes mainitsemisen arvoinen!)
Siihen liittyen. Ostin eilen 10 metriä TV kaapelia ja miten kävi? Se jäi 0.5 m, eli puoli metriä lyhyeksi!
Unohtamatta sitten sitä raivostuttavaa rutiinia -  eri materiaalien, kuten kipsilevyjen ym siirtämistä seinältä toiselle se mukaan mitä olen missäkin mitä tehnyt.

Eli, olen päässyt etenemään niin että asennan kipsilevyjä seiniin - ja jo oli aika!
Tänään se kuitenkin keskeytyi - piti mennä kirkolle (30 km suuntaan) ostamaan teippiä. Se on sitä höyrysulku teippiä joka loppui ikävästi kesken.

Joten, "no" hätä, olisin käynyt kuitenkin huomenna kirkolla ostamassa provianttia - ja lupasin ottaa naapurin Matin mukaan äänestämään ennakkoon. Hän ei muuten ymmärrä alkuunkaan miksi kaikki ihmiset eivät äänestä! Miten joku VOI jättää äänestämättä!

Kun tänään kävi tiedoksi itselleni etten voi jatkaa levyttämistä, koska tuo teippi loppui päätin lähteä jo tänään reissuun joten huomenna ei sitten tartte lähteä mihinkään ja rakentaminen jatkuu. Soitin sitten MAtille että äänestys kortti mukaan ja kengät jalkaan ja tänne - auto kävi tyhjänkäyntiä ja lämpeni.

Eilen kävin Mikkelissä ostoksilla ja sain kuin sain ostetuksi uudet kitaran kielet :-)
Siitä ja sen asentamista oma juttunsa - meinas käydä kuten aloittelijalle :-(

Leikkasin toki vasemman käden sormien kynnet mutta ne sormien päät  ovat kuitenkin kuten nuoren tytön rinnat - pehmeät ja pyöreät.... myös siitä myöhemmin lisää.

Ja oliko jotain muuta? Juu, on sitä vaikka mitä ja on tullut tehtyä kaikkea. Aamu alkoi sahaamalla neljännes mottia halkoja joita eukko sitten toi sisään - minä myös. Lupailevat jopa 32 asteen pakkasia yöksi ja useammalle päivälle reilusti yli miinus 20 pakkasia.

Onneksi tuon uuden osan ilmalämpö pumppu toimii toistaiseksi hyvin - mutta täytyy varmaan asentaa kohta lisälämmitys. Katotaan.

Että tälleen tältä osalta :-) Huomenna jatkuu seinien levytykset ja sitten seuraa katon laminaattien asennus.

PS. Ja sitten kun se katto on valmis - ja tietenkin latian laminaatit on aika harkita sen KUNNON LAATU viski pullon hankintaa.
Toistaiseksi nuo "välietapit" ovat tuoneet vain halvempaa tavara - kuten tuo "Scandaali" ja siitä tulee vain pää kipeäksi ja kun on halpaa - sitä tulee juotua. Sitä kallista ei kehtaa juoda - sitä vain "maistellaan ja naatitaan" :-)

Jälkikirjoitus edelliseen:
Nyt iski pahemman luokan tauti --- osto tauti. Mikrofoni kitaraani - ja pääsen tehosteisiin jA RATALANKA MUSIIKKIIN --- ja sain tarjousken mahtavan Yamaha kosketinsoittimeen  - koskettimien tunnistus ym - kitara siihen, kaikki läppäriini ja musiikkia syntyy... "kokeilu" kun ostin uuden "näppisken" nimesin sen "KEVÄÄN SOLINAA".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti