maanantai 11. tammikuuta 2016

Tietokoneeni seikkailut ja NoMoreGigantti

Avasin lyhyen jutun, "Mitä on mielessä" Google+ palvelussa. Olisi pitänyt avata täällä, vaan en tehnyt. Sitten päätin kopioida sieltä sen mitä olin kirjoittanut, se alla:

Avaus:
Että mitä uutta? No ei paljoa mitään, vituttaa vain niin helvetisti, eli sitä normaalia menoa.

Ryhdyin selvittämään tietokoneeni tilaa, että milloin sen saan. Mikkelin Gigantti olisi lähettänyt sen M-Care huoltoon 31.12.2015.  (Korjaus: Se oli 28.12.2015) Ei ole eikä Gigantti ASPA edes tiedä missä se kone on!
M-Care selvitti että se olisi lähetetty heille yli kuukausi sitten - kuten piti vaan eivät sitten lähettäneet sitä, kuten jo kirjoitin.
Koska en saa yhteyttä Mikkelin Giganttiin niin lähden nyt sinne kunhan auto lämpenee.

Ja sitten eräs pohjamaali purkki oli jäätynyt kun oli lattialla :(

Jatkoa 1:

Kävin siellä Mikkelin Gigantissa. Omistaja / liikkeen vastuuhenkilö ei halunnut osallistua koko asiaan - ei kun "huoltoon"...
Kun varaston kaverille selvisi asia - ja mikä ettei sillä olen niin monisti siellä käynyt ja samaa pakettia kiikuttanut sinne ja takaisin.

Huomasin että hän alkoi hermostumaan - ei minulle ja selitteli selittelemättä mitään.
Sanoi seuranneensa sivusta (kun on varaston miehiä) että jotain ongelmia vakuutuksen kanssa - kyseessä on heidän myymä turva ja näyttää siltä että vakuutuksen henkilöt haluavat että asia hoidetaan muutoin - ei onnistu.

Soitin aamulla M-Carelle. Heillä ei ole mitään ja Mikkelistä ei ole tullut mitään iMac konetta. Viimeinen kirjaus on reilun kuukauden takaa, ilmoitus että laite on tulossa, vaan eivät koskaan sitä saaneet, eli Mikkeli perui lähetyksen sinne - varmaan heidän vakuutusyhtiön ohje.

Kun heille lähtee laite huoltoon / korjattavaksi lähettäjä saa tietyn koodinumeron, viitenumron joka liitetään lähetys dokumenttiin. UPS hoitaa kuljetuksen.

Ja sitten tuo varaston kaveri kehtasi väittää että se on jo lähetetty, sanoin että ei ole ja perustelin kertoen yhteyden ottoni M-Careen.
Hän alkoi nikottlemaan - oliko se nyt eilen vai tänä aamuna.... mutta lähtenyt on... ehkä UPS.... selvitän asian... Soittoa ei ole tullut. Ei edes se joka piti tulla jo aiemmin tänään.

28.12.2015 olin liikkeessä ja edustaja sanoi että laite lähtee "tänään" M-Carelle. Ei ollut lähtenyt eikä vieläkään. Tänään on 11.01.2016.

Ja miksi kehtaan sanoa että ei ole lähtenyt?
Ensinnäkin en ole saanut ilmoitusta puhelimeen että on lähetetty.
Toiseksi ennen lähetystä M-Care saa tiedon tulevasta lähetyksestä - ja antavat viitenumeron sille.
Joten lähettää ei voi ilman sitä tunnusta, ja siitä jää merkintä heidän järjestelmään jota käyttävät tulevien töiden allokoinnissa.

Joten, Mikkelin Gigantissa puhutaan paskaa, valehtelevat ja painostajana on heidän Happy Care vakuutus. #happycare

On sanomattakin selvää etten enää asioi Gigantin kanssa, en Mikkelissä enkä muualla. #nomoregigantti
Hankinta listalla on uusi lättä TV ja eukolle uusi puhelin, mahdollisesti 27 tuumainen tietokone joka soveltuisi tehtäviini paremmin.
Kaiken voisin hankkia Gigantista, mutta kuten jo sanoin,   #nomoregigantti  

Jatkoa 2:
Unohtui, tai en ajatellut ottaa esille sen miten monta kertaa olen ajanut kotoa sinne Giganttiin - kuten tänään. 45 km yhteen suuntaan! Ja kaikki perkeleen häslinki koko jutun kanssa - ja nyt alkaa tekemään pahemman kerran ongelmia kun en voi tehdä mitä pitäisi tehdä kun tämä iki vanha varakone ei kykene kuin surffailuun ja tällaiseen kirjoittamiseen.

Jatkoa 3:


Ja kun asiaan päästiin sanoin jo muutama vuosi sitten että NoMoreGigantti.
Ostettiin samalla "tuo", siis edeltävä iMac joka hajos ja heidän vakuutus korvasi sen.
Ostettiin iso Jää-viileä kaappi, Bosch ja kallis. Kotona kun sen avasin niin trukki kuski oli rutannut sen päin seinää ja sen näköinen se oli sisältä. Miltei kaikki osat rikki. Kesti 3 viikkoa ennen kuin sain uuden.
He halusivat että vien sinne sen risan ja haen uuden. Ei onnistunut joten se tuotiin ja edellinen vietiin.
JA mikä olikaan "hyvitys" siitä kun menin sitä hyvitystä hakemaan? 1 litra ruotsalaista jäätelöä!

Että silleen. Ja nk. Tipaton tammikuu sai särön, toiseen kertaan koska heti 01.01 otettiin skumppaa ja muuta ja vielä 02.01 kun pidettiin syntymäpäivä juhliani muutaman päivän - kun täytin 65, eli pääsin aikuiseen ikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti