lauantai 2. tammikuuta 2016

Se on sitten 2016 ja...

Vuosi vaihtui ja siitä on aikaa, paljon yli 10 vuotta kun raketteihin olen laittanut rahaa, nyt laitoin kun vieraita (perhettä) tuli syntymäpäivilleni. Naapurikin kehui ja sanoi paukkujamme koviksi :)
Tohinaa oli pienten lasten ja koirien kanssa ja muidenkin kanssa. Onneksi meni hyvin kun "Kievarimme" tarjoilu toimi erinomaisesti. Ainoa harmi oli käydä ulkona -16 asteen pakkasessa tupakalla. Toki kävin usein puupajassani...

Oli niin kiirettä että jäi toivottamatta täällä Uuden Vuoden tervehdykseni ja jopa vastaamatta kaikille, kuten saamilleni onnitteluille. 😖 Kaikkea sitä tapahtuu...

Uusia videoita en nyt saa tehdyksi - tietokoneeni lähti lopultakin Apple huoltoon Mikkelin Gigantista. Siihen voi hyvinkin mennä vielä 2 viikkoa ennen kuin saan sen takaisin, tai uuden.
Nyt käytössä oleva MacBook Pro 17 tuumainen (mallia 2008) ei kykene nyky ohjelmilla videota tekemään.
Joten niitä (videoita) odotellessa hyvää vuoden alkua itse kullekin 😎!

1 kommentti:

 1. Ja edellisessä näkee sekä kokee Apple ajatusmaailman erottua muista. Heidän Hymiöt - nuo Emojit eivät ole "standardeja" - ne eivät toimi kuten tämän Google palvelun puitteissa.Ja monen muunkin palvelun tuottajan sivuilla.

  PS. "Sateenkaari" haluaa kaikki ja kaiken oman kaarensa alle - ja siinä onkin ongelma jota ei ollut kun Steve Jobs oli kapellimestarina.
  Ja joka ei kirjoitukseni "Sateenkaari" ilmaisua ymmärtänyt niin sillä viittaan niihin jotka kuksivat omaa sukupuoltaan olevia ja ja muita mitä lie siinä sivussa.
  Ja heidän "Emojit" luettelossa on kuvakkeet noille eri "sateenkaari" perheille ja yhteisöille - totta kai.
  Se varmaan jo selittää tuon Apple suosion.....

  VastaaPoista