lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 kirjoituksilleni eräs mielipide.

Niin, nyt Vuoden 2016 kirjoituksilleni eräs mielipide.

Olen TAAS ottanut herneet nenääni niin että meinaa tukehtua.
He kaikki lukijani joita häiritsee niin suuresti tapani kirjoittaa, kieliopin (Suomen) virheitä toinen toisen jälkeen voivat jättää lukematta kirjoitukseni.
Mutta, mikäli haluavat niitä lukea voivat ilmoittautua vapaaehtoiseksi oikolukemaan ja korjaamaan kirjoitukseni ennen sen julkaisua.

En sitä ryhdy sen kummemmin selittelemään  miksi niin tapahtuu.... kuten esimerkiksi kun kirjoitan viikon tai kuukauden nimen, niin nimi kirjoitetaan Suomeksi pienellä mutta Englanniksi isolla alkukirjaimella, tai miksi mitäkin teen, joskus kirjoittaen Suomea "Saksan" tavalla jne. ja niin edelleen. Väärä järjestys verbille jne.
Joskus nuorempana laskin kielet joita ymmärrän, niitä oli muistaakseni 12 tai yli joista kykenin puhumaan puolet ja jossain vaiheessa paria muuta kieltä puhuin ja kirjoitin paremmin kuin Suomea kun meni muutama vuosi etten edes Suomea kuullut.

Mitä sitä siitä sen kummemmin enää örisemään. Vuoden vaihteessa pääsin nk. aikuisen ikään. Mutta joskus vain vituttaa niin helvetisti lukea ja kuulla kommentteja siitä miten onnettomasti kirjoitan, niin väärin, niin väärin...

Jättäkää hyvät xxx lukematta!
Kiitos ja hyvää uutta vuotta 2016 - ja jatkan kirjoittelua sillä toki kaikki eivät valita. Tai tavallaan he sen tekevät, nimittäin:
Kun on 1.2 miljoonaa näyttökertaa on vain 48 seuraajaa...
Kiitos niille "48"lle.

1 kommentti:

  1. Kiitokset kommenteista joita olen saanut, rohkaisevista ja kannustavista ilmaisuista - en ole yksin - - vaikka eivät tulleetkaan tälle sivulle, vaan jäivät sinne Google+ osioon.

    VastaaPoista