keskiviikko 24. elokuuta 2016

Katastrofeihin varautuminen

Tuhon siemenet kylvetty?

Olen ollut kiikun kaakun tässä, että julkaisenko vai enkö tämän. Tässä se nyt sitten on.
Mielessä on ollut jo jonkin aikaa, muutaman vuoden verran mutustella tuota "tuhoa" - mikä sitten lie, joka syntyisi, sekä johon ollaan oltu varautuneita jo jonkin aikaa, etenkin Yhdysvalloissa, toki myös muualla.
Nyt kun Saksa ottaa asiaan kantaa niin muutama ajatus alla olevan kirjoituksen kautta.

Alla kopio Uusi Suomi 23.08 Verkkojulkaisusta.
-->DW: Saksalta tulossa varoitus katastrofien varalta – 
kansalaisille vaatimus varastoida ruokaa ja vettä kotiin?
Saksan hallitus suunnittelee mediatietojen mukaan kansalaisvelvoitetta varautua katastrofeihin ja esimerkiksi sotatilaan ruokaa ja muita varusteita varastoimalla. Asiasta kertoo muun muassa maan yleisradioon kuuluva Deutsche Welle, mutta alun perin hallituksen suunnitelmasta raportoi sanomalehti Frankfurter Allgemeine.
Siviilipuolustussuunnitelmassa, josta hallitus käy keskusteluja, kehotetaan ihmisiä varautumaan epätodennäköiseen tapahtumaan, “joka voisi uhata olemassaoloamme”. Suunnitelma velvoittaisi kotitaloudet varaamaan kymmenen päivän edestä ruokaa, juomaa, lääkkeitä ja energiaa, jotta he pystyvät odottamaan yhteiskunnan toipumista mahdollisen katastrofin tai sotilaallisen hyökkäyksen tapahtuessa.

Mikäli suunnitelma toteutuu, vastaaviin toimiin ryhdyttäisiin Saksassa Deutsche Wellen mukaan ensimmäistä kertaa kylmän sodan ajan jälkeen. <--

YouTubessa on runsaasti eri tekijöiden videoita tulevasta poikkeustilasta, lähinnä Yhdysvalloissa johon aina liittyy kirjainyhdistelmä FEMA ja sen mukana myös Kansalliskaarti.

Niiden videoiden tekijöiden taustalta löytyy lähtökohtaisesti enemmän tai vähemmän jonkin asteisessa mielenhäiriössä olevia tahoja.
Eri uskontokultteihin kuuluvia on runsain määrin. Niitä toki katson koska he tekevät loppujen lopuksi varsin hyvät pohjatyöt tuoden esille varsin laajasti taustatietoja, sitä ei voi kieltää. Ongelma syntyy sitten niissä tulkinnoissa kun sitä varten otetaan raamattu esille ja tulkinnat sen kautta. Mutta, se ei tee tyhjäksi heidän esittämät materiaalit.

Niin kutsutut FEMA (concentration) camps ei ole huuhaata enää, jota se vielä oli jokunen vuosi sitten jolloin ne kategorisesti kiellettiin.
Ne ovat hyvin suuria keskitysleirejä joita on noussut ympäri Yhdysvaltoja kuten sieniä sateella. Osavaltiosta riippuen, siis säätiloista riippuen eri tavalla toteutettuina. Lukuisia suljettuja teollisuus- ja varastorakennuksia on otettu käyttöön ja "häkitetty" osastoihin.
Etelään jossa ei yleensä ole lunta ja pakkasta ne ovat telttoja piikkilankojen sisällä, kulmissa ja sivuilla aseistetuille vartijoille tornit. Siellä missä ei ole sopivia tiloja ollaan rakennettu betonista "säilytystiloja" kuten lego palikoista.

Eri osavaltiot ja niiden eri kaupungit ja kunnat ovat laatineet poikkeustilanteeseen myös sopivat määräykset, antaneet uudet valtuudet eri viranomaisille kuten sodan aikana tehtäisiin.

Sodan aikana? Minkä sodan?
Kyseessä ei ole perinteinen sota jossa uhka tulee toisesta valtiosta. Ei Meksiko eikä Kanada hyökkää Yhdysvaltoihin kuten ei mikään muukaan valtio, ei edes Venäjä Beringin salmen kautta Alaskaan. Puheet jostakin ydinaseesta mistä lie on yhtä lailla utopiaa. Sellaisen jälkihoitoa ei noilla FEMA leireillä hoideta sulkemalla ihmiset niihin ja aseistautuneet vartijat ympärille.

Joten mistä on kyse? 
Sitaatti Saksasta: Suunnitelma velvoittaisi kotitaloudet varaamaan kymmenen päivän edestä ruokaa, juomaa, lääkkeitä ja energiaa, jotta he pystyvät odottamaan yhteiskunnan toipumista mahdollisen katastrofin tai sotilaallisen hyökkäyksen tapahtuessa.

Olisiko kyseessä tuo "Blitzkrieg", salamasota? Tuskin ja mikäli olisi niin ei siinä 10 päivää riitä mihinkään, ei viranomaisille ja ruokakin loppuu nopeasti.

Ainoa joka sellaiseen sotaan kykenisi olisi yksistään Venäjä, Kiinakin on liian kaukana sellaiseen operaatioon. Ja mitkä olisivat heidän motiivit sellaiseen?
Joten mistään perinteisestä sodasta ei ole kyse, ei Euroopassa kuten ei myöskään nk. uudella mantereella.

Mikä sitten olisi tuollainen uhkatekijä?
Uhka avaruudesta? NASA on jo muutaman vuoden aikana sensuroinut videoitaan. Muutaman vuoden ajalta julkisuuteen annetut videot ovat olleet viiveellä voidakseen editoida pois ei toivottuja juttuja. Videoon vain tulee harmaa kuva ja valitetaan ongelmista, ja sitten ne taas toimivat.

Se on paikkansa pitävä todellisuus. Mikäli kyseessä olisi sellainen maahan kohdistuva uhka jota kuvattaisiin meteorina avaruudessa olevat kamerat voidaan suunnata muualle eikä sitä harmaata kuvaa ole syytä käyttää.
Toinen asia on sitten ne liikkuvat kohteet, sellaiset joita ei voida pitää meteoreina. Se on sitten aivan toisen luokan asia, oma asiansa.

Uhka maapallomme sisältä? Joko tuo Yellowstonen kansallispuistossa oleva pommi olisi räjähtämässä? Viitteitä siihen on ja Yhdysvaltojen geologinen instituutti vai mikä se nyt olisi on jo ajat sitten lopettanut sieltä raportoinnin seismisistä tapahtumista. Siellä ei oikeastaan tapahdu mitään, kuten ei Suomessakaan. Sen ympärillä sitäkin enemmän.
Oletus sellaisesta synnyttäisi melkoisen paniikin, maailman laajuisesti.
Toinen uhka maapalloon liittyen on magneettisen navan muuttuminen, kääntyminen. Sen seurauksena syntyisi myös melkoinen kaaos.
On arvioitu että sellainen Flip-Flop heittäisi koko ihmiskunnan kerta heitolla kivikauteen. Parhaiten selviävät ne jotka asuvat maaseudulla ja voivat elää esimerkiksi ilman sähköä ja fossiilisia polttoaineita.

Ja mitä siitä sitten seuraisi?
Kun luonnonvoimat iskevät kuten esimerkiksi 2005 New Orleansissa Hurrigaani Katrina ryöstely riistäytyi ns. käsistä.
Ryöstelyä

Mikäli luonnonvoimien vaikutuspiiriin sulkeutuu rajaamaton alue niin ryöstelyn ja kaaoksen estämiseksi ovat sitten nuo FEMAn keskitysleirit ja Kansalliskaarti poliisivoimien avuksi. Myös armeija astuu esille.

Ei mitään uutta
Toki historia tuntee lukuisia tapauksia jossa luonnon, sääolojen muuttumisen aiheuttamat muutokset ovat synnyttäneet sotia, joten miksi ei nyt sitten tulevaisuudessa?

Mikä onkaan tuo Saksaa huolestuttava katastrofi? Jotain se on kuten Yhdysvalloissa. Ei ainakaan tuo povattu kolmas maailmansota.
Joten jostain ennakoidusta tapahtumasta on kyse, ei mistään yllättävästä, kaikista vähiten sodasta. Nyt on Saksa varautumassa siihen enkä yllättyisi että muutkin maat tekevät pian samoin.

PS. Ja sitten kaikkien salaliittoteorioiden äiti. Meille tuntematon, pimeiden voimien valta, tuo meille näkymätön maailman hallitus astuu esille ja ottaa vallan, globaalisesti. Ovat kuulema noita varakkaita  vale juutalaisia ja heidän pankkiirit, puhutaan jopa Natzeista. Nuo Askenasi-Khazaria juutalaiset joissa on alkuperäisten juutalaisten perimää yhtä paljon kuin hevosessa lehmän perimää.

Kun katsotaan meidän EU:n alkutaipaleita, miten se itse asiassa syntyi ns. Rooman sopimuksen kautta niin totuus on että sen keskeinen pyrkimys kirjattiin jo 1930 luvulla Natzi vallan alla. Sen keskeiset Saksalaiset henkilöt jatkoivat sitten Nürnbergin juttujen jälkeen sopimuksen / suunnitelman hiomista ja sen toteuttamista - joka sitten toteutettiin ja meillä on tämä EU ja sen byrokratia jonka alkuohjeet luotiin 1930 luvulla ja toteutettiin vallatuilla alueilla kuten Ranskassa.
Mutta se siitä, sen on oma juttunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti