tiistai 16. elokuuta 2016

Puhelimen hankintaa

Aluksi edelliseen kirjoitukseeni "Juttua olisi, nyt osa 2 ja keuhkosyöpääni liittyen" lisäys, se kun kuta kuin hävisi, siis ainakin 99% katosi. Olin korjauksia tehdessäni tyrinyt taas jotain jonka seurauksena onnistuin sitten poistamaan korjattavan sanan jälkeen kaiken sekä muunkin ja sitten Entteriä, se oli siinä - tai sitten tapahtui se "siirto" edelliselle sivulle.
Apple tekniikan tuotoksia - ole varuillasi!
Tai kaikki katoaa, kadotat! :(
Minun Applen ihmehiiri on aina tehnyt ihmeitä... ja jatkaa edelleenkin niiden tekoa.... Vain Applen käyttäjä voi sen tietää ja tunnistaa, sekä varoa.... miten sivut (näyttö) vaihtuvat ja muuttuvat sekä katoavat, myös sisältö jne.

Se siitä ja sitten puhelin asioihin.
Kolme vuotta sitten ostamani Samsung S4 on myös jonkin aikaa tehnyt tehnyt omiaan. Alkoi viime syksynä kun takuu aika (2 vuotta) loppui ja on jatkanut sitä. Nyt tavalla jota meikäläisen hermot eivät enää oikein kestä; siten päätin hankkia uuden.

Itse asiassa tein sen puhelimen vaihdon jo muistaakseni Maaliskuussa! Tänne siitä ei tullut tekstiä mutta tein pari videota.
Kelvoton kaikin puolin oli se hankintani eikä vain tuon NFC:n takia. Ikivanhaa tekniikkaa uusissa kuorissa kuten on viime aikoina tuotu esille, todella heikko 3G/4G signaalin vastaanotto kyky (täällä maaseudulla) ja lähetys sekä täysin onneton Wi-Fi ominaisuus.
Hinta aivan hurja, todella mieletön, sen melkein 900 €! Johtui varmaan siitä että pääkoppani oli tuolloin aika lailla seonnut (kun sain tietää tulevasta leikkauksesta).
Kaiken lisäksi tekniikka siinä paketissa oli vanhaa "ja koeteltua" - muutaman vuoden ikäistä joillakin tuunauksilla. Sitä sanotaan FaceLift. Uudet meikit päälle mutta sisusta on suunnilleen samaa kauraa. Sain kaupan peruttua ilman kuluja.
Ai että mikä puhelin? No, se oli se iPhone 6S-64 ja sen 900 euroa, melkein.

Nyt oli sitten kuitenkin syntynyt  tilanne jossa tuon uuden puhelimen hankinta oli tehtävä ja päädyin lopulta tuotteeseen....
hinta 199 €
Ei kun Giganttiin, ei ole, saadaan Syyskuussa, sama muuallakin. Sitten illalla Tele.fi sivulle ja siellä se olikin saatavilla, joten ostin sen ja vaihtoehtona vain yksi - kultainen! Mikä ettei! Tykkään kullasta ja sen väristä. Maksuksi valitsin koko summan joten kassa vei minut sitten "kassalle" jossa valitsin pankkini ja hetken päästä saldoni oli 199 + 2.90 pienempi. Luvattu toimitus, 1-2 päivää ei toiminut - ei edes 1-2 viikkoa!

Eilen soittelin sitten ja kyselin - tänään uudelleen sinne ASPAan ja nyt olikin henkilö joka jotain tiesi. Sen että saan tuon kultaisen Syyskuun 5 päivän jälkeen! (Ostin sen Elokuu 11 ja maksoin sen samana päivänä. Tele.fi käytännössä / teknisesti rahoittaa toimintaansa etumaksulla).
Olen sitä ikäluokkaa joka katsoo että maksetaan 
kun tavara toimitetaan tai kun tavara saadaan.
Nyt 18.08.16 saattavat saada tukkuun valkoisia puhelimia ja sitten mustia viikkoa myöhemmin, 25.08.16..... ja tilaamani kultainen vasta syyskuussa.... 05.09.16.

Mikäli valkoista tai mustaa olisi tarjolla minulle minun tulisi perua tekemäni tilaus - joka ei ole ihan siitä vain koska olen sen jo maksanut! Mutta voidaan tehdä....
Minulle se on se ja sama minkä värinen se puhelin on kunhan ei ole "pinkki" tai Sateenkaaren väreissä.

Siis, TELE.fi ottaa tilauksia vastaan ja rahat vaikka tuotetta ei ole saatavilla kuukauteen ilmoittamatta siitä!

Totta helvetissä olisin valinnut toisen mallin saadakseni puhelimen nyt! Kun nykyinen tekee loppuaan...

PS. Mitä edelliseen tulee niin kirjoitan siihen jatkoa kunhan saan siihen virikettä - sitä inspiraatiota...
Yksi asia joka jurppii... suorastaan vituttaa on lääkäreiden "salailu" kaikessa leikkaukseeni liittyvästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti