maanantai 22. elokuuta 2016

Ministerimme Orpo urpoilee... ja moni muu, myös EU:ssa

Kun luin tuon Helsingin Sanominen jutun niin ei voi kuin nikotella. 

Valtiovarainministeri Petteri Orpo puhui maanantaina
suurlähettiläspäivillä Helsingissä. Kuva: HS
Paljon jossittelua ministerimme taholta. 
Mitä Turkin Eurooppalaisuuteen tulee niin sitten Pohjois-Afrikan maat mukaan Eurooppaan. Niin ja Armenia, Georgia jne.

Se että Turkilla on pieni ala alueestaan ns. Euroopan puolella ei tee siitä Eurooppalaista, lisäksi se olisi ensimmäinen valtio joka olisi 100% islamilainen joka ei ole enää kaukana Sharia laista, on sallimassa lapsiavioliiton (koska Koraani sallii sen), harkitsee kuolemantuomion palauttamista, on kuta kuin 100% patriarkaalinen jossa nainen vaikenee ja toimii miehensä lapsen teko koneena jne.

Sitten tuodaan esille se että Turkki kuuluu NATO allianssiin. Kyllä se sen tekee, toistaiseksi. Yhdysvallat on jo siirtämässä ydinaseitaan maasta ja muutakin aseistusta koska on itse tyhjentämässä tukikohtansa. Seuraava siirto on sitten TUREXIT - eli Turkin ero NATOsta, ei niin että Turkki olisi siinä aloitteellinen - tai - itse asiassa on jo ollut kun sulki Jenkkien tukikohdan ja sähköt sinne jossa nuo ydinpommit ovat / olivat.

Tuo viisumivapaus toisi suuremman invaasion Eurooppaan mitä nuo nk. pakolaiset voivat toteuttaa kun nuo Turkin liberaalit, sekä nyt vainotut Gülenistit pakkaavat kapsäkkinsä jättäen Ergoganin omaan Sulttaanikuntaansa, jota hän on toteuttamassa. 1% väestöstä olisi jo sen 80,000 henkilöä, perheineen.

Koska siitä ns. sotilasvallankaappauksesta ei ole puolueetonta  selvitystä, joka sulkisi pois Erdoganin osuuden sen toteuttajana niin ei pidä tulla ulos lausunnoilla jotka tukevat väittämää moisesta sotilasvallankaappaus yrityksestä. Vinkki Ministeri Orpolle ja Hallitukselle.

Ellei Suomen ministereillä ole pokkaa kyseenalaistaa tapahtuneen niin vaikenisivat sitten siitä. Ei ole mitään syytä ja aihetta palata siihen aiheeseen sillä se tukee Erdogania ja hänen Sulttaaniuttaan, mitä hän on tehnyt ja tulee tekemään.

"ORPON MUKAAN EU:n ja Turkin yhteistyössä täytyy edetä nyt maltilla". Yhteistyössä?
Turkki imee teollisuutta Euroopalta, työpaikkoja Euroopasta, vääristelee yritysten välistä toimintaa omilla jutuillaan jotka eivät ole tästä maailmasta. En millään löydä muistini sopukoista mitään, en edes pienintä intuitiota jostain "yhteistyöstä", päin vastoin.

Normaali "turkkilainen" kuritus nuhteeseen
Google haku "turkish execution methods"
Turkkilainen kulttuuri, jolla toki on uskomattoman pitkät perinteet perustuen uskontoonsa, omaan tulkintaansa Islamilaisuudessa on jotain josta ei voi puhua samana päivänä, ei edes vuotena Eurooppalaiseen verrattuna.
He eivät arvosta muita kansoja ja niiden uskontoja, elleivät ole islamilaisia, siis ihmisiä.
He valehtelevat päin naamaa, hymyillen, onnellisina siitä mitä voivat tehdä myös "euroopplaisille" vääräuskoisille.
Ja kun tilanne sen sallii sama hymy ja onnellisuus kasvoillaan seuraavat vääräoppisen kuolemaa. Joten ISIS ei ole heille sellainen "kauhun juttu" jota eivät ymmärrä.

Tuo valtio on hyvin primitiivinen koska sen kansa on sitä. Maa on hyvin patriarkaalinen (jossa vanhat miehet ovat hallitsevassa asemassa sekä uskonoppineet unohtamatta kyläneuvostoja) perustuen moneen ikiaikaiseen perinteen tukipilariin, eikä vähiten koraanin suusanalliseen perinteeseen, tulkintaan. Harva osaa sen verran arabiaa että voivat lukea kyseistä kirjaa. Hyvä on, myönnetään että onhan se käännetty myös muille kielille. Minullakin on siitä suomenkielinen versio.

Lähtökohtaisesti joka / kuka poikkeaa siitä kaikesta joka on heille pyhää ja arvollista ei ole arvollinen elämään ja perheen, kuten kylän kunnia vaatii rikkojan surmaamisen. Veli tappaa sisarensa, tai isä oman lapsensa ja sitä rataa.

Sitä eivät mitkään EU neuvottelijat muuksi voi muuttaa, ei edes meidän Olli Rehn (hävettää että meillä on noin tyhmiä henkilöitä vallan kamarreissa) eivätkä Ankaran ja Istanbulin poliitikot, niiden liberaalit voi sille mitään, eivätkä niiden kulttuuri ihmiset, eivät mitkään voimat.

Näkisin että muutosta pääsee tapahtumaan vasta noin kahden sukupolven jälkeen mikäli maa voisi vapaasti kehittyä liberaalisesti, tasa-arvoisesti ja että kaikilla olisi mahdollisuus kunnon koulutukseen ja tietoon muualta maailmasta ilman sensuuria. Siis noin sadan vuoden kuluttua.

Uskoisin tuon edellä sanomani mukaan, kun Turkissa elää noin 80% kansasta, jopa enemmän primitiivisesti, joille em. on itsestään selvyys ilman häpeää ja katumusta niin mikään ei muutu, ei edes sadassa vuodessa.
Se tulee myös esille AKP (Adalet ve Kalkınma Partisi) puolueen kannatuksessa, vanhat perinteet ja tavat jatkavat voimallisesti kuin kiveen hakattu merkki ja muun muassa Erdogan osaa ja kykenee vetoamaan tuohon osaan kansasta, ja on onnistunut siinä.
Omissa palatseissaan hän elää vaimonsa, perheensä kanssa aivan toisenlaista elämää mihin tuo tyhmä kansa uskoo.

Maan populaatio on noin 80 miljoonaa, se on aika monta ongelmallista henkilöä Euroopan Yhteisöön kuuluvaksi - etenkin kun liikkuvat ilman viisumia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti