torstai 22. syyskuuta 2016

Kun on se "joku"...


Kun ja kun ja myös kun se "Joku"  on myös majoittunut meille...

Kun vanha, 3 v ikäinen Samsung 4S alkoi oireilemaan, kuten soittelemaan omia aikojaan osoitekirjan henkilöille ostin sitten tilalle toisen Samu-Sirkan kun se sai kehuja, joku niitä minulle jakeli. Joten ostin tuon J5 - 2016. €199.00

Ihmettelin aikani kun kompassi ei toiminut eikä tuo magnetometri eikä kiihtyvyys ilmaissut mitään eikä näytön valo toiminut ulkoisen valon mukaan. (Päivä / yö).
Kun sitten se joku netissä kertoi että ei toimi kun niitä anturoita ei ole kyseisessä J5-2016 mallissa! Siinä ei niitä siis ole, siis ei ole edes ulkoisen valoisuuden tunnistinta!

NO, lohdutuksena itselleni sentään se että se toki toimii puhelimena ja 4G toimii myös aika hyvin.
Onneksi on vielä tuo vanha 4S jota voin sitten käyttää kompassina mikäli lähden tuntemattomaan metsään.

Niin ja sitten vielä siihen "Joku´seen". Välillä se joku röpöstelee etenkin aamiaisella juttuja lattialle, maton päälle joita ei edes koira syö.
Ja se "Joku" tuo hiekkaan ym. sisälle. Epäilen että se meidän nelijalkainen, ja se "Joku" tekee meillä vaikka mitä, outoja juttuja mutta en ole sitä vielä nähnyt eikä eukkokaan...

Seuraavaksi vaikka sitten hieman muista jutuista... niitä kun on enkä oikein osaa valita mistä kirjoittaisin, ja tulisiko se tänne vai sitten puupaja juttuihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti