keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Sensuuria on monen laista moneen lähtöön

Juttuni liittyy digitoday artikkeliin, jossa poikkeuksellisesti kommentointi oli poistettu.
Tarkistin olisiko kyseessä Selain (Mac Safari) ominaisuus Vivaldi selaimella - ei ollut. Kommentointi on poistettu kyseisen jutun osalta. Muissa en sitä havainnut.

James K. Lambert
Joten kommentoidaan sitten tänne.
Sitaatti 1: Näiden videoiden kommenteissa esiintyy usein juutalaisvastaisuutta.
Eli kun avoimesti tuetaan Juutalaisuutta, etenkin Siionismia käy vallan mainiosti tuo natsien suosima musikaalinen, Horst-Wessel-Lied'in esitys tukemaan Natzien kauhuuksia.
Sitaatti 2: Amerikkalainen filmintekijä James K. Lambert kertoo karusta taipaleestaan Googlen Youtube-palvelun kanssa.
Ilmeisesti Lambert ei dokumentissaan tuo riittävästi esille Siionistien kantaa, hyysäten heitä vaikka aihe oli muu kuin kuvat "Juutalaisten" kauheuksia. Joten tuo dokumentti on näköjään yksistään Natzien ja Hitlerin touhuista kuivan nihkeä reportaasi.

Joten sitten tähän digitoday.fi julkaisuun. Kyseessä on sitä itsesensuuria, tai sitten ylemmältä taholta ohjeistettua käyttäytymistä. Ehkä siihen liittyy toimittajalta / toimitukselta piiloviesti?

Tuomalla asiaa syvemmin / laajemmin esille, siis mielipiteeni voisi olla hyvinkin vahingollista itselleni ja hyvinvoinnilleni vaimoni kanssa.
Minimissään, aivan aluksi tuo juutalainen / sionistinen Google sulkisi kaikki tilini. Sellaiseen en ole ihan vielä varautunut.

PS. Kävin hakemassa James K. Lambertin kuvan kun löysin tämän uutisen. YouTube on palauttanut kyseisen videon takaisin. Ei kun katsomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti