tiistai 24. maaliskuuta 2009

Mallit muuttuu ja paranevat

Suunnittelun myötä mallit muuttuu, ja paranevat

Klikkaamalla kuvaa se suurenee. Alla sama kuva toisesta kulmasta.
Kaikissa kuvissa on mukana "apuviivoja" ja mittoja. :(

Tein kaiken ns. alustaalkaen, ilman taustakuvaa. Näin sain mittasuhteet jota kuin kohdalleen. Piirroksessa ei ole huomioitu seinien paksuutta, joka vaihtelee 15-35 cm välillä.
Tein läjän laatikoita kuten työmaakoppeja kahteen kerrokseen ja venyttelin niitä noin mittoihin. Tarkkaa mittaa en saanut vaikka miten yritin.

Koko homma muuttui aikaisempiin kuviin nähden - uusien mittasuhteiden myötä. Päätyyn tuleva uusi huone ei enää voi sisältää sisäparveketta eikä makuuhuonetta - joten tein siitä pelkästään makuuhuoneen ja siirsin parvekkeen ulos.

Nykyinen makuuhuone vuorostaan muotoutuu siten että siitä tulee ns. kodinhoitohuone, vaatehuone ja WC suihkulla - tietenkin.

Uuteen "saunaosastoon" löysin tilat pesukoneille - joita meillä on kaksi - yksi työvaatteille. Ja muille tarvikkeille löytyi myös tilat kuten vesivaraajalle ja vesipumpulle.

Katotaan taas mihin se (tämä ohjelma) minut nyt tästä vie, mitä syntyy. :)

PS. Niin, ja on se yksi toinen juttu - ei puutu kuin ne rahat koko remonttiin (osa on ja materiaalit) ;)

Alla kaksi kuvaa joissa on "katto päällä".

Yhden kuvan suunta on pohjoiseen ja toisen kuvan vuorostaan etelään, jossa on tuo suunniteltu parveke.

Alimmassa kuvassa asetin piirustukseni valokuvaan, ja täytyy sanoa että yrittämättä mitään sen kummempia - eli taustakuvan manipulointia kuvankäsittelyohjelmalla ym - se onnistui ihan mukavasti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti