lauantai 5. joulukuuta 2009

Joulumusiikit alkavat soimaan

Niin, nyt alkavat ne joulumusiikit soimaan - mutta missä ovat haluamani melodiat?
Tiedä sitten mistä niitä kuulee ja milloin.
Aikoinaan kun oli vain yksi radiokanava sen tiesi että ennen pitkää ne tulevat esiin kuten Sylvian Joulu ja Sulo Saaritsan Joulu juttu, jne.

Nyt taitaa olla niin että jos haluan kuunnella, etenkin tuon Sylvian Joulun saan vaihtaa istuintani ja laittaa soittimeeni sähköt päälle, hakea nuotit ja alan sitten vain soittamaan sitä.

Nyt parasta mitä tulee joulusta on VAIN joulua (lähinnä mainoksia). Jouluradio nettikanavalta on sitten poikkeus.
Mutta mitä teen kun olen "verstaalla"?
En ole varma onko minulla riittävästi piuhaa, Ethernet kaapelia jäljellä. Muutama vuosi sitten oli vielä noin 100 metriä yhdessä muovipussissa. Mutta taisin heittää sen pussin roskiin, jokunen vuosi sitten.

Jos sitä olisi vaikka muutama kymmenen metri voisin vetää linjaa verstaalle, valita jonkun "museo koneistani" sinne ja yhdistää itseni tuohon Jouluradio striimiin.
Muutoin valikoima radiossa on aika hepponen.Joten, hyvää Itsenäisyys päivää kaikille, ja sitä samaa muillakin kielillä, kuten Independence Day ja se Självhständighetsdag jne.

Viereinen kuva puhuu omiaan - siihen ajatukseen ja asiaan voisin kirjoittaa joitakin ajatuksiani - tuonnempana.

Nyt ei ole "Ryssä" Stalinin käskystä edessä - on vain tuo EU ja kun aikoinaan Stalinin kannattajat Suomessa tulivat esiin ne tapettiin.
Nyt EU kannattajat saavat mitalleja ja ovat kansan sankareita.

Yhtä kaikki. Oma itsenäisyys on mennyt ja ennen pitkää myös identiteettimme. Ja se mikä jää on vain jokin kummajainen "suuren kansan" keskuudessa. Ettei vain Suomalaisuus ole sitten siinä suuressa kansassa  kuten mustalaiset meidän nykyisen yhteiskunnan keskuudessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti