tiistai 1. joulukuuta 2009

Jouluradio


On Joulukuun eka päivä ja eka päivä uudelle EU liittovaltiolle - säälin ja pahoittelen jälkipolvia, etenkin kun ajattelen lapsiani. Toki - he eivät näe asiassa mitään ongelmaa.
Mitä itseeni tulee oletan etten elä kovinkaan monta vuotta, ehkä parikymmentä korkeitaan. Olen siitä "lyhyestä" ajasta aika onnellinen. En alkuunkaan kestäisi elää sellaista elämää mikä on muutaman vuoden kuluttua edessä.

Omalla temperamentillani katson saavani kuolemaan johtavan slaagin ennen pitkää - en kestäisi alkuunkaan tätä menoa - jos olisin nuorempi ja elämä edessä - arvot olisivat varmaankin toiset. Mutta nyt "välimaastossa" minusta voisi tulla pian toisin ajattelija - eli terroristi. Nyt vain odotan "eläkeikää" ja toivon että eri siirtymäajat huomioivat meidät vanhat - kuten tupakoitsijat. Mutta ei - nuorison turmeltuneisuuden nimissä maksamme pienen eläkkeemme osasta mammutti osan.
LOPETA tupakointi sanotaan - kaikki niin sanovat ovat ei tupakoivia. Meikäläisellä jo yli 40 vuotta tupruttelua - ei se siihen niin vain lopu.
Jos loppuisi - sen tekisin heti - ja heti lihoisin 10-15 kg, ehkä 20 ja saisin pumppu vikoja ja paljon muuta ja kesken kaiken - kuolisin pois. Siitä on lukuisia esimerkkejä.

Nyt pahoittelen kaikkien puolesta kaikkea - eivätkä he siitä mitään ymmärrä, ei nyt  tupakoinnista, vaan EU jutusta,  ja pitävät minua ihan "ukkona".

Kuva; EU Byrokratia
Onnekseni - itselleni TIEDÄN - että ne jotka ovat kirjoituksiani lukeneet ja juttujani muistavat (eri foorumeilla), tietävät että jokin varoitus oli annettu jo vuosia sitten johon jonkun olisi  pitänyt puuttua.
Tämä uusi EU "Liittovaltio" tuhoaa itse itsensä ennen pitkää ja maailman sen mukana.

Nyt avasin taas tietokoneellani tuon perinteisen "Jouluradion" - netin kautta. http://www.jouluradio.fi/
Sitä kuunnellaan nyt koko Joulukuu - kuten aikaisempina vuosina - päivittäin.


Kuva: Klikkaa kuvaa suuremmaksi. Löydätkö siitä eukkoni ja koiramme Vikin?
Kuva parin viikon takaa (10.11.09) kun sitä lunta tuli - nyt on kuten aikainen kevät vaikka talvea odotellaan.


En ole kristitty - paitsi syntymän kautta. Oma uskontoni on mitä on - ja kun vain saan mahdollisuuden kritisoida kristillisyyttä - teen sen - kuten kaikkia uskontoja.
Paitsi Jouluna :)
I like the music! That's all my folks!
Muuten heidän kristittyjen  koko Joulu Evankeliumi on ihan hapatusta - ja hekin tietävät sen - ainakin ne jotka jotain tietävät siitä.

Oli miten oli - viimeinen päivitys rakenntamisestani vaikka mistä mitä tekemisistäni on tullut tehdyksi, ja  on tulolla. Aika paljon - siis tekemisiä - ja siten teksti on varmasti tavallista pidempi - liian pitkä.
Joten silleen nyt ja seuraavaksi sitten on tulossa tekstiä kuvilla siitä mitä on tullut tehdyksi.

Ja niille jotka ovat halunneet asiaan - tekemisiini lisää tietoa - kuten sen olen tehnyt - vastaan vain jos kysymys on esitetty tällä sivulla - en meilillä. Se mahdollisuus on mahdollista jopa anonyymisti. Toki - miten se tehdään vaatii hieman perehtymistä "systeemiin".

Kävin viime Sunnuntaina tyttäreni synttäreillä, nuorempi lapsistani, kohta "kolme kymmentä" - vaan ei ihan vielä.
Muutama sata metriä ennen heidän taloa - ulos T-ristyksestä oikealle ja sitten parin sadan metrin jälkeen taas oikealle jne.
Ja kun käännyin edessä on pahuksen nätti Poliisi tyttö - miltei Suomi missi tyypiä. Sanoi että oli liikaa nopeutta.
Sanoin eukolle että tässä sitä ollaan kun otin talvikengät jalkaan. Sain rikesakon ylinopeudesta, 115 € ja 2 viikkoa aikaa maksaa.

Edellinen sakko tuli vanhalla Transiitillami - Hollolassa kun ajoin kotiin entisen eukon, lasteni äidin luota. Olin toimittanut hänelle tekemäni keittiökalusteen, pöydän ja neljä tuolia. Se summa taisi olla 150 € - en oikein muista kun aikaa on noin 4 vuotta. Siten koko kaupasta taisi tulla nolla kauppa - taloudellisesti. X-eukko maksoi raaka-aineet minulle ja sen summan sitten maksoin valtiolle.


Ja nyt kuunnellaan Jouluradiota ja surffaillaan netissä
Ja elämä hymyilee vaikka kuun vaihde taas tyhjensi (kaikki) pankkitilit.
Kohta avaan "urkusoittimeni"( ei sentään tänään, mutta ennen Joulua)  ja etsin Joulu laulu kirjani. Sylvian Joululaulu on suosikkini - se kun on transperoitu (sovitettu) "oikein" taidolleni sopivaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti