perjantai 26. helmikuuta 2010

Pitäisikö vaihtaa "Aliasta"?

Tuli tuossa iltapäivällä mieleen että tämä Ukko pitäisi ehkä vaihtaa aliasta kun ei jaksa tonttuilla ulkona kuten nuorempana väsymättä.

Tein jonkin verran lumitöitä, ja sitä lunta oli. Yksi kohde oli veneen katolta jonne sitä oli taas kertynyt ihan riittävästi, itse asiassa liikaa.

Sitten oli moottorisahan terän viilaus, tankkaus ja ei kun lautakasan kimppuun ja siinä ne voimat lopulta sitten hiipuivat. Ei se sahaaminen niinkään vaan niiden saamarin lautojen repiminen pressun alta. Tiukasssa olivat vaikka olin poistanut sen päältä noin 60 cm lunta, ties monesko kerta tämän talven aikana. Aina sitä pyryttää siihen paikkaan.

Suunnitelmissa on nyt sahata kolmena neljänä päivänä peräkkäin muutama kottikärryllinen, eli tankillinen bensaa per päivä.

Onneksi seuraavat päivät ovat nollan tietämillä ja se tietää ainakin lämmityksen tarpeen pienenemistä. Samalla sähkölasku pienenee. Jo sitä on odotettu!

Pitää vielä ottaa tiettyjä valokuvia ennen kuin lumen pita alkaa kutistumaan. Sitä on runsaudessaan ihan ihmeteltävän paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti