keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Segmentoitu kulho

YouTube on ollut oivallinen tapa levittää omia videoita - etenkin jos sen kylkeen liimaa ajatuksen mahdollisesta kaupallisuudesta.
Viime päivinä kyseinen palvelu on kuitenkin tökkinyt. Ei edes perus sivua saanut auki ja kun se aukeaa  sitten ei mikään muu.

Kuten olen jo tuonut esille - sitä "Artisaani", eli käsityöläisen hommista, sitä opiskellaan ja olen käyttänyt "opiskellussani" nk. hylkytavaraa ja lautaa kuusesta. Halpa tapa tehdä nk. "MockUp".
Nyt käytetty mänty kuuluu myös luokkaan "laho". Reunat, eli se segmentointi videossa kuusesta, pohja sitten mäntyä joka oli "lahoa".
Siitä (kuten muista) olen saanut testatuksi sitä mitä 3.14 luku voi tuottaa, eli "pii" ja miten sitä voin soveltaa saadakseni kaikki palikat oikeaan kulmaan - ja pituuteen haluamaani halkaisijaan.
Ja silti paljon jää vielä arvailujen varaan.

Pienemmässä jutussa se kaikki on OK jos on asteelleen ja "silleen", eli se on sii ja soo - suuremassa pitää jo huomioida asteen osien oikeellisuus tai sitten kaikki menee ihan vituralleen, koko juttu - kuten jo "sii ja soo" jutussani näyttää menneen.

Alla oleva video tuo itsessään esille jotain - mutta ei kaikkea. En aio nytkään tarkentaa juttuja sen enempää kuin sanomalla - että paljon se on opettanut - mitä olen tehnyt - todella paljon.

Myöhemmin voin ottaa kaiken uudelleen esille ja kertoa siitä - aloittelijoille jona itseäni pidän. Teen tästä/ tulevasta ja  kaikesta DVD levyn - myyn sitä sitten ja nautin odotetusta tuotosta ainakin sen verran että saatan saada sillä tuotolla ihan oikean kunnon Wiskey pullon juhannukseksi :o)

PS. Edelliseen nähden - pitänee kait ostaa uusi kamera - joko Video sellainen tai, joka ainakin Hybridi joka kuvaa videota HD laatuna. Canonilla on sellainen ja 12 kennolla. Ja tasku kokoa.
Ja sitten se video: - jossa teksti Englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti