perjantai 18. marraskuuta 2011

Tietokone katkos (katoaa) viikoksi

Meilini toimii iPhone puhelimen avulla mutta kaikki muu jätän nyt lepotilaan - vaikka voisin tehdä ne kaikki puhelimellani - näyttö vain on liian pieni sormilleni ja silmilleni.

Koneeni, ostettu 2008, MackBook Pro tekee nyt loppuaan - eli kovalevy näyttää simahtavan.
CD/DVD asemakin on temppuillut alusta pitäen.
Nyt on hyvä RAKO SANOA MITÄ AJATTELEN - Apple tukeutuu sihen että heidän fanit uusivat koneet vuosittain tai silleen. Kukaan ei käytä sitä kolema vuotta tai enemmän.... joten se on sitten koneen ikä.

Lähetän maanantaina koneeni Varimpotiin jossa kovalevy vaihdetaan uuteen ja toivotaan että ongelmat on sen myötä historiaa.

Kiitos Aimolle kun juteltiin - sitten on vain uuden koneen osto jos tämä ei onnistu. Päädyin jo malliin, joka on iMac 27 2.7GHz Quad-Core i5/4GB/1TB/HD6770/SD lisämuistilla.

Poikani ehdotti siirtymistä Windows puolelle - jota ole todella hakinnut - mutta kun kaikki ynnätään - uudet ohjelmien ostot sille jne - uuden jutun opetteleminen - sen virukset, puhelimen synksronointi,  jne niin päädyin siihen että pysyn "mäkissä" - vaikka se maksaakin maltaita ja paljon enemmän.

Lähetän maanantaina koneeni Malminkartanoon - saanen sen (tämän) sitten takaisin viikonlopuksi, tai heti sen jälkeen.
Maksanee minulle sitten sen reilut € 200 uudella kovalevyllä. Uusi em. iMac on lähemmäs €1700.
Toki minulla on monta muutakin konetta - "museossani" alkaen LC 475 - - otan vain jonkun niistä käyttöön ja ainakin netti jutut toimii - jos muistan salasanat eri käyttäjätunnareille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti