keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Nyt se myrkyn lykkäsi!

Nyt se vanha Volvoni myrkyn lykkäsi!

Lähdin aamulla hakemaan Mikkelistä lattialevyjä jotta saataisiin uusi olohuone "Pääsiäis kuntoon". Meinasin tuoda kaikki 30 levyä kun sitten aloin miettimään K-Raudan pihalla sen painoa ja menin sisälle. Siellä selvisi että painoa on noin 1100 kg! Nyt kun mietin niin mahtoiko hän laskea sen oikein?
Otin sitten vain puolet ja pari kilometriä ennen kotipihaa näin että moottorin lämmöt on punaisella!

Sain auton kuitenkin "ehjänä" kotiin - vesipumppu meni ja se siitä. Sen vaihto ei ole mikään pikku juttu - vaikka pumppu itsessään ei paljoa maksa - alle €37. Mutta se työ joka ei minun pihalla onnistu.

Siinä se on - viimeinen kuorma Volvollani
Ja täällä ei tule toimeen ilman autoa - joten ei kun kauppoja tekemään ja sellainen onnistui Savon Autokeskuksesta - ja valinta oli RENAULT SCENIC 2.0-16 Confort Authentique 5d.
Ei ihan toive juttuni - tuo Ranskan Pastilli - mutta kauppa onnistui kun sain joka kulmasta ja niiden takaa ja vähän muualtakin kokoon käsirahan. Loppu kuussa syödään sitten vaikka kynsiä mutta ilman autoa ei tule mistään mitään.

Ja lievästi sanottuna nyt todella - ja kaikki rumat sanat ja silleen -! Tuli hieman väärään aikaan.
Toki olisin voinut hinauttaa Volvon Juvalle ja korjata se, noin 500 ja sitten uudet kesärenkaat ja jäänyt miettimään mikä paikka seuraavaksi hajoaa.
Tuo Rellu on sentään alle 10 vuotta iältään, vikoja on sen 140,000 km verran. Joten näin edetään ja ryhdytään katsomaan huomiseksi kyytiä Mikkeliin.
Siinä se on, tuo tuleva kulkupeli


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mutta eukko olisi toivonutpunaista ;-)
      Mutta on muuten ihan mahottoman ihastunut,,,,

      Poista