maanantai 16. huhtikuuta 2012

Uuta esitettäväksi

Jatkoin aamulla lattiaan asennettujen kipsilevyjen ruuvaamista "kunnolla" kun totesin että ei tästä tule niin yhtään mitään kun ruuvi ruuvin perään katkesi. 
Kun 7 oli katkennut - perästysten otin ne mukaan ja ajoin Kirkolle Agri-Markettiin, josta sitten soitettiin maahantuojalle ja lopulta sain uuden 1000 kpl paketin. Ja ne toimi - eivät katkenneet.

Niitä katkeili ennen sitä sarjana EK-kipsilevyn kanssa - johon niitä myytiin - ja kun oletin että ruuvaamani ruuvi on OK ja siirryin seuraavaan ruuviin kuulin kun edellinen sanoi "naps", eli katkesi.

Pikku-ukkoja ja vuoristoa
Nuo "pikku-ukot" ovat katkenneita ruuveja (osa niistä). Tuo pullukka, kohonnut "vuori" on uuden ruuvin aikaan saama ominaisuus kipsilevyn pinnan muutokseen - jota EI pitäisi tapahtua.
Se kertoo siitä laadusta jota myydään, siis kipsilevyä - nk. laatu tuote tunnetulta valmistajalta. Ties miten kauan se on sitten ollut varastoituna Mikkelin K-Raudan ulkovarastossa.
Onneksi niitä vastaavia ei ollut kuin muutama, siis noita pullistumisia.

Pääsin sitten lopulta itse asiaan - vaikka piti ensin käydä kirkolla - eli pääsin lopulta asentamaan itse laminaattia lattialle - eli sitä "parkettia".

Uuuta lattiaa ja uudet housut Ukko-Tontulle
Sain ensimmäiset 90 cm lattiaa valmiiksi. Seuraavat 40-50 cm olisi ihan OK asentaa mutta sitten tulee ongelma joka tulee ratkaista ennen sitä. Siitä seuraavassa blogissa lisää.

Ostin Agri-Marketista uudet housut ja polvi suojat ettei tartte eukon tyynyä käyttää.
Housut on täydellinen fiasko jonka on suunnitellut sellainen joka ei tiedä alkuunkaan mistään mitään - ei niin mitään. 
Joku perseen keikuttaja "timpuri" on niitä sitten osto puolelle esittänyt jossain messulla leperrellen ja kankkujaan keikuttaen - mutta työhön johon niitä TYÖN TEKIJÄ käyttäisi, niistä ei ole mihinkään, paitsi munien, sen suvun jatkamisen kannalta olennaisen vempaimen hierontaan - ja ahterin, siis jakopään välin hierontaan. Kokoni on minimissä 56 - 58 ja viimeksi mainittu on mahdotonta saada.
Takkien kanssa on myös ongelmia - ne nk. hauikseni ja hartiat - noormaali kokoisella miehellä ns. liian isot ovat minulla aina liian pienet ja saumat ratkeilee.  Myös jalat lonkasta alas ja polvesta alas ovat nk. "bodarin" - ja ongelmia tulee - ja saumat alkaa repeilemään.
Kaikkien vaateiden kanssa minulla on SUURIA ONGELMIA. Vastaavasti vaikka "vatsa on iso" - se ei sitä kuitenkaan ole.

Taskuilla ei tee mitään - etenkin jos laittaa vyön sille varattuun paikkaan niihin ei tahdo päästä käsiki ja ne tärkeimmät - ne polvisuojat eivät ole siinä missä polvi on, kaikin puolin ihan vinkkelissä.
Vasaralle ei ole paikkaa ja rintataskut ovat olemattoman pienet, kapeat ja lyhyet. Kännykkä taskuun mahtuu juuri ja juuri NOKIAN pienin puhelin. Epäilen josko vanha Noksun N91 siihen mahtuisi.

Mutta, kaikesta huolimatta lattiaa alkaa syntymään jonka päälle huonekalut tulevat. XD
Ja ennen sitä oli vielä seinien paikkailua, hiontaa jne ja eilen maalasin ne toiseen kertaan.

Että tälleen täällä kertaa.

PS. Eukko toivoo että kun se lattia ei valmistunut pääsiäiseksi jos vaikka nyt sitten Vapuksi - luuli että se vappu on tulevana viikon loppuna :-)

PSS. Edellä mainittu ruuvi on FIX Master - kun menin heidän sivulle itse yrityksestä ei ole MITÄÄN TIETOA - eli ei voi reklamoida. Tuntuu todella oudolta.
On vain http://www.fix-master.info/Fix_Master_kiinnita_helposti.html2 kommenttia:

 1. Ensi näkemältä näytti, jotta olette rouvan kanssa käyneet shakinpeluuseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TODELLA!
   Tai sitten Monopolia - ajatuksena on kun tämä mökkini työ saavuttaa tietyn "tason" se "myydään Venäläisille" ja sitten lähdetään muutamaksi vuodeksi "etelään" - eukolle Ranskaan - kun puhuu sitä.
   Sanon aina että se on OK kunhan saan puusorvini "mukaan" - siellä nyt se on piha rakennuksessa - olenko sitä pari kerta tänä vuonna käyttänyt?

   Ja tästä eteenpäin Tarina - se on sitä shakinpeluuseen liittyvää joka rintamalla - ja Eukkoni mun kun haluaa alueelle jossa puhutaan Ranskaa --- ja jos pakko on valita niin sitten minulle se on Saksa tai Hollannin Flaamilainen murre, OK - sitten Italia jota olen joskus nuoruuteni vuosina punut.
   Mutta Ranska? OK- en ole ihan ummikko sen kanssa.

   Poista