maanantai 2. huhtikuuta 2012

Täydellinen päivä - Perfect Day


Susan Boyle - Perfect Day (Official Video - New Single).


Tavallaan  tänään oli täydellinen päivä ....

Saatiin eukon kanssa riideltyä miltei avioeroon asti .... no ei ihan sentään - mutta kunnolla rutistiin tosiemme ajatuksiamme tuomiten - jostain tulevasta - se sisustuksesta - ei lattialla olevista - vaan seinien väristä - ja tehostuksista ja siihen liittyvä.... veneitteni pienoismalleja .... ja mikä väri ja sävy taakse.... tehosteita....

Kun kaikki meni meni lopulta "Putkeen" - vai oliko se sittenkin sen jälkeen  kun meillä oli  yhteinen kävely ulkona se oli jotenkin sellainen,  jotenkin sitten se  sellainen vain vääntyi kuten rauhoittavaksi tekijäksi.

Ja ollakseen "The Perfect Day" - sain tänään tehdyksi julmetusti  monia asioita... mutta siitä myöhemmin lisää.. joten The Perfect Day"

Minulla on hänen kummatkin levyt koneellani - ja ne soivat aivan toisella tavalla kuin tuo YouTube.

Ja TÄSTÄ täydellisestä päivästä lisää sitten myöhemmin - nyt haluan vain kuunnella musiikkia... ja kun aamulla MTV3 vai mikä se nyt oli, oli juttu "Kitara musiikista" - täydellinen päivä minulle ostaa akustiseen kitaraani mikrofoni!
Ja sitten vain ..... takaisin -60 lukuun...
OK - en tiedä onnistuuko se - nailon kielet rautakieliin,.,.

Like this one... and go....

Hitto - kuuntelin tuota The Shadows YouTube palvelusta.
Meikäläisellä ei ollut kuin LP levyt ja jotain C-Kasetilla myöhemmin - ja kaikki opittiin - ja jos muistan oikein - ei mihinkään ollut saatavilla edes nuotteja!
Se kaikki tehtiin korvakuulolta kopioimalla.

PS This IS BAD, Hank Marvin... jotain mitä "unelmoin" nuoruudessani - noin 40-45 vuotta sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti