torstai 19. huhtikuuta 2012

Roskalava

Olin ottanut K-Raudan takapihalta roskalavasta kuormalavan kun toin kipsilevyjä. Se oli poikkeava tavallisista sillä puu oli tummempaa ja leveämpää. Ajattelin voivani käyttää kyseistä puuta jotenkin hyväksi. Oletin se alkuperäksi jonkun aasialaisen maan.

Tänään jouduin liikkumaan uuden osan ja puupajani välillä ja osa maasta oli veden vallassa, joten kaadoin sen tuon kohdan päälle.
Hain sitten sisältä kompressorin kantaen sitä sylissä ja miten kävi? Alla oleva valokuva kertoo sen mitä tapahtui. Ruts ja ruts. Hyvä etten kaatunut. Todellinen ROSKALAVA!

Laudat eivät kestäneet. Olisi mukava tietää tuon lavan alkuperä
Laudat olivat kuin kuivat spagetit.
Sain päätyosan uudesta tilasta tyhjäksi kaikesta mitä siellä oli ja pääsin jatkamaan viimeisen osan lattian tekoa. Sain sen melkein valmiiksi. Menee varmaan sunnuntaille.
Huomenna pitää poiketa kaupassa kun jääkaappi alkaa olemaan tyhjä ja pihatöitä pitäisi tehdä kuten kalkin levittämistä ja hakata puita sisälle.
Sitten illalla Sauna ja perinteiseen tapaan lauantaina en tee mitään joka liittyy rakentamiseen.

Vein myös Senconi verstaaseen ja laatikkoonsa. Se on nyt valmis jatkamaan jonkun muun projektissa. Hintaan €200 ja kunnossa. Työkalu AMMATTILAISELLE.

Senco 652
Esite naulaimesta
Senco laatikossaEi kommentteja:

Lähetä kommentti