tiistai 19. tammikuuta 2010

Nyt jurppii kovasti

Piti saada uusi käsi jyrsin. Ostin sen sitten Hong Kong liikkeestä, Einhell. Otin pakkauksen auki ja totesin että kyllä se näin aluksi kelpaa ja otin paketin mukaan. HInta himpun alle €50. Toinen jyrsimeni on toki ihan OK - aikoinaan Saksasta ostettu. Nyt vain tarvitsen uuden ja tehokkaamman.
Aloin sitä sitten kasaamaan verstaassa - onneksi radio oli hiljaisella, joten saatoin kuulla että koneen sisällä kilisi ja kolisi. Kääntelin sitä ja jotain irtonaista siellä oli.
Ruuvasin kuoren auki, osan rungosta ja käteen putosi sisällä ollut noin 5 mm kantiinsa ollut kolmiomainen muovipala.
Ei hyvä - ei edes halpatuotteelta!

Pistin irrottamin osan takaisin - mutta! Se irrottamani rungon osa ei siihen suostunut! Se ei vain mennyt enää omaan paikkaansa!
Soitin sitten Honkkariiin ja sanoin - että nyt jurppii, pahemman kerran. Ei sitä noin vain lähdetä vaihtamaan uuteen ilman kompensaatiota kun matkaa yhteen suuntaan on noin 45 km!
Lupasivat tulla vastaa. Katsotaan nyt mikä se "kompensaatio" on - euron sytkäri? MAtkaa tulee noin 90 km ja unohtamatta aikaa siihen.

Ostin syksyllä halvan sorvin ko liikkeestä. Se osoittautui täysin mahdottomaksi - sorvaukseen.
En lähde sitä nyt palauttamaan - kuten jo varmaan kirjoitin - puran sen osiksi ja teen siitä "oman" sorvin - erikois jutuilleni.

On se vain niin että halpa on halpaa. Siihen olen kyllä sanonut että ennen takuuajan loppua rahat takaisin tai uudet tilalle.

Siitä tulikin mieleen Sääasemani
Ostin sen Verkkokauppa.comista viime keväänä. Syksyllä vaihdoin uuteen kun olin stadissa. Sen lukemat olivat ihan hurjat. Kesällä oli pakkasta mm. noin 20 astetta.
Sain uuden vaihdossa, jonka lähetin Joulun aikoihin takaisin - kaikki toimi paitsi tuulimittari. Pikku pakkasella se hyytui kuin hitsattuna kiinni.
Eilen sain uuden tilalle, jo toisen.
Nyt kaikki näyttää toimivan - mutta miten pitkään jää nähtäväksi.

TIEDÄN että heti kun on hieman löysää rahaa hankin systeemin joka maksaa "jonkin" verran enemmän - ja tiedot siirtyvät myös tietokoneelle - jotain josta mm. Pekka nauttii - jota hänen laite informoi mitä ulkona tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti