perjantai 1. tammikuuta 2010

Tipatontammikuu.fi

Tipatontammikuu.fi sivusto oli pettymys -
sen tekijä ei ole tiennyt mitä tekee - todella byrokraattinen - joka ei edes toiminut - ei edes keskustelun ryhmän osalta.
Taitaa olla joidenkin "Xnistien" tai vastaavien tapa elättää itsensä jonkun hyvän - arvosteun asian varjon alla. RAhaa tulee eri ministeriöistä, ehkä RAY jakaa eurojaan sinne ja sitten eri arpajaiset ja muut keräykset.
Sinänsä hyvä juttu - mutta tiedottamisessa ja kommunikaatiossa on toivomisen varaa.
Koko homma on verrattavissa kaikkeen siihen mitä tapahtuu kun eri asioiden himo käyttäjät lopettavat paheensa. Metsää ei nähdä puilta ja he kaikki ovat mitä raivotautisimpia tuomitsemaan sen paheen josta ovat päässeet eroon. Oli se sitten mitä tahansa. Ainoa ero syntyy siinä ovatko samalla hurahtaneet johonkin uskoon tai eivät.


Miten se kameli hikinauhalla, joka pelaa pingistä liittyy koko juttuun?
Kun sitten siirryin keskusteluryhmään - se ohjautui http://www.paihdelinkki.fi/ sivulle. Minulla on sama softa eräällä sivullani.
Kun kirjauduin sisään - en päässyt avamaan uutta aihetta - eli en päässyt "keskustelemaan". Ehkä parempi niin. En sentään ole juoppo, en peliriippuvainen (tai oikeastaan olen - Lottoan joka viikko muutaman rivin ja joskus jopa Viking lottoa).


Olenko minä kameli?
Tänään korkattiin vuodenvaihteen skumppa pullo. Otettiin loppu glogit ja sitten olutta ruuan kanssa ja snapsit sillin kanssa.
Kameli juo kerran kunnolla ja on sitten pitkän ajan juomatta. 


Miten tämä em. saitti ja sen taustajoukot ajattelevat. Juovatko "heidän" kamelit joka päivä ilman juomatta jaksoja - kuten kameli? Mutta - tuo kameli kun juo niin harvoin!


PS. Tämän sivun formatointi meni kopioidun linkin avulla ihan vituralle jota en saanut korjatuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti