perjantai 1. tammikuuta 2010

Suruviesti meidän naapuriin

Ajattelin ensin tuoda esille surullisen asian, joka tavallaan vaikutti myös meihin.
Kyseessä on tuo onneton joukkomurha Lepuskissa. Nainen joka surmattiin kotonaan, joka seurusteli jonkin aikaa kyseisen tappajan kanssa on naapurimme ja ystäviemme siskon lapsi!

Rane, tai kuten häntä myös kutsutaan Ranikka, joka yleensä vuodattaa juttua vaikka mistä, eikä kuulian omaa mielipidettä tahdo saada väliin; oli tänään hyvin hiljainen mies kun soitin suruvalittelun hänelle. Häneen veljeen en saanut yhteyttä.

Nyt otetaan eilistä kuohuviiniä - jäi juomatta ja olin jo sängyssä kymmenen aikaan illalla. Iski jonkin sortin flunssa. Hoidin sitä tyrnimarjoilla, hunajalla johon tuli mustaviinimarjoista tehtyä mehua.
Sillin kanssa otin yhden snapsin ja ruuan kanssa lasin punkkua. Se sitten siitä "krapulasta".

Ennen kahta eukko soitti ja pyysi kahville - ja kahvia oli, täytekakun kanssa! Oli mokoma leiponut sellaisen heti alkuun - ja hyvä oli!


Päivä kului verstaan katon kanssa. Eilen asensin kaksi levyä, meni suit sait kun hain Mikkelistä nostimen. Parhaimpia päätöksiäni - täytyy myöntää ja plussa mm. Pekalle.
Maksan nostimesta yhden päivän hinnan, palautan sen maanantaina. Siten se on käytössäni kolme päivää. Oikeastaan neljä jos laskee eka päivän mukaan. Pyhäpäiviä - eli niitä jolloin firma on kiinni ei laskuteta.

Verstaan katto alkaa valmistumaan. Huomiseksi on vain neljä levyä, pituudelta 170 cm. Ja lämmöt pysyvät jo hurjan paljon paremmin sisällä - jonka näen sähkön kulutuksesta. Tietenkin pidän kirjaa kaikesta - huomioiden myös ulkona olevan lämpötilan.

Kun homma on valmis voin jatkaa sisälämmön kohotessa sitten saumauksella ym. Niin - ja sitten on ne lukuisat eri projektit joita minulla on - ja se höylä pitää vielä löytää jostain.

PS. Reklamoin Valiolle Jouluksi ostamastamme Mustaleima juustosta (netin kautta). Tänään tuli € 10 lahjaseteli.

Niin, siitä "TT" jutusta, tipaton Tammikuu. Pekka jo arveli jotain ja poikani suorastaan alkoi nauramaan. Arveli sen kestävän - jos oikein yritän tulevaan perjantaihin asti.
Pari muuta tuttua alkoivat myös nauramaan ja sanoivat ... no se siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti