sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Ja taas kerran ei mennyt kuten suunnittelin

Eilen jäi tekemättä minkä tänään tein ja tänään jäi tekemättä mikä jo eilen piti tehdä,
kiitos luonnon ilmiöiden kuten vesisade :o(
Seinä nousee
Tämä seinän nosto piti tapahtua jo eilen, oikeastaan jo päivä ennen sitä. Eilen ei tehty oikeastaan mitään kun satoi koko päivän.
Päätin nostaa sen ilman tuulensuojalevyjä, joka oli oikeastaan aika hyvä valinta kun tuuli yltyi hetkittäin aika kovaksi - ja vain noston aikana.
Seinä pystyssä, reilut 5 metriä :o)
Siinä se nyt on, ensimmäinen seinä ja more 2 go.
Naulaus homma käynnissä, vasaralla ei koneella
Ja sitten alkoi seinäelementin ensimmäinen naulaaminen kiinni. Lisää tulee myöhemmin, Senco paineilmanaulaimella. Nyt kun en sitten laittanut sitä runkoleijonaa kiinni oli tilaa naulaamiseen ulkopuolelta.
Lattiavaneri (lastulevy) suojattu pahvilla jossa on muovipinta
Kun seinä oli valmis suojasin lattialevyt Lemminkäisen pahvilla jossa toisella puolella on muovikelmu. Sen päälle laitoin vielä rakennusmuovia. 
Ja sitten tuli kiire kun alkoi satamaan, ja ihan kunnolla. Säätietojen mukaan niin ei pitänyt käydä alkuunkaan. Nopeasti asensin katon koko hökötykselle - vaimon avustuksella.
Äkkiä ja nopeasti tehty katto
Ja taas kerran ei mennyt kuten suunnittelin, en ollut kaavaillut tälle päivälle tällaista kattoa! Kello tässä vaiheessa on noin 13.30 - eli olisin hyvin ehtinyt tekemään paljon paremman katon, etenkin kun kaikki "palkit" ovat valmiina ja vain naulata ne paikalleen.

Huomenna ei jatketa tätä kohdetta, ryhdyn nimittäin muuraamaan talon päätyseinää, 8.4 metriä ja neljä kerrosta, niin ja siiten se 4.4 metriä lisäksi :o(





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti