lauantai 18. joulukuuta 2010

Kokeiluja ja Lauantai askareita

Rakennushommista jäi kertopuu pätkiä - vaikka tiesin ettei siitä venerista ole mihinkään mitä sorvaamiseen tulee, ajattelin kuitenkin kokeilla alustaa kukkaruukkujen alle - kesäksi ulos.
Kertopuusta
Ei se havuvaneri pysynyt ehjänä vaikka taltat olivat terävät - eikä lopputulos ollut muutenkaan mieleni mukainen. Se siitä kokeilusta.

Lauantai kului ihan sisähommissa - päivitin, eli muutin salasanoja. Onneksi on tuo Avainnipun käyttöohjelma josta löysin voimassaolevat salasanat. 
Valitettavasti niitä oli kaksi, juuritasolla yksi ja toinen käyttäjätasolla - eri tiedoilla. Seuraavaksi pitänee putsata turhat pois.

YouTube sekosi yhdessä vaiheessa syksyn aikana ja menetin mahdollisuuden kirjautua sisään kun siellä oli väärä sähköpostiosoite. Kirjoittelin siitä sinne muutamaan otteeseen ja kas vain - tänään pääsin sisään ja päivitin tietenkin heti kaikki tiedot, siis meilin ja salasanan.

Juuri kun alkoi hämärtämään, iltapäivä kahvin jälkeen eukko kysyi koska haen puita sisään. Olin unohtanut koko jutun, joten haalarit päälle ja sitten kantamaan muutama korillinen sisälle.

Huomenna on sitten uusi päivä ja se kuluu sitten jotain touhuillen pajassani.

2 kommenttia:

 1. Talvinen maisema on niin silmiähivelevän kaunis.
  Tulipa kokeiltua, mutta kyllä sinä keksit "hukkapätkille" uusiokäytön kunhan vaan mietintämyssy on tarpeeksi hautonut asiaa.
  Sopivasti säpinää ja tonttusten jälkiä joulunalus viikolle!

  VastaaPoista
 2. Olen kokeillut eri versioita "hukkapätkistä" ja kun yksi ei onnistu - yritetään uudelleen - jossain vaiheessa.
  Siitä lisää uudessa kirjoituksessani.

  Meidän "tonttusten" jäljet näkyvät maastossa - mm. hiiriä ja myyriä.

  VastaaPoista