torstai 30. joulukuuta 2010

Uusi bensa pelastaa maailmamme

On se aika lailla sellainen maailman lopun meininkiä tuo uusi bensiini asetus - vai  liekö vallan laki.
Lisäämällä 10 % etanolia (pois ruokatuotannnosta) tehot vähenee autosta - se lisää auton polttoaineen kulutusta - eli päästöt ovat plus miinus nolla tai oikeasti päästöt lisääntyvät.
Samalla moottori karstaantuu ja sen elinikä vähenee.

Kirjoitin tuossa siitä "ruokatuotannnosta". Nyt pellot joissa tuotettaisiin ihmisille ruokaa tuotetaankin hyvin rahaa tuovaa "etanolia" - ja sen hinta pörssissä vain nousee - huimasti.

Viherpiiperöiden taustatukena on toiminut suurten rahojen pyörittäjät - kun oivalsivat miten tehdä lisää rahaa entisten lisäksi.
Siten nuo viherpiiperöt pelaavat kaiken kapitalistien pussiin saamatta itse mitään muuta kuin hyvän mielen -  ajatuksilleen jotka tuo "kapitalismi" synnytti heissä. He ovat täydellisiä marionetteja - kun narusta nykäistään he tekevät kuten narun vetäjä haluaa - he kun ovat ne narut niihin viherpiiperöihin sitoneet.

Itselläni ei ole varaa uuteen autoon, ei edes uudehkoon joten vanhan 460 SE Volvoni saa nauttia tästä eteenpäin tuota 98 oktaanista - jonka jalostaminen tietääkseni on vahingollisempaa ympäristölle kuin tuon 95 tuottaminen.

PS. Aluksi sanottiin että 9/10:stä autosta voi käyttää sitä. Nyt puhutaan 7/10:stä ja totuus on varmaan paljon karmeampi ja rahamaailma riemuitsee - etenkin etanolin tuottajat - ja ne viherpiiperöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti