keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Tuo ei herättänyt minua - tee proto

Pari juttua ja sitten pääsen Puu pajaani! :o) Hallelujah!!!
Sen valmistumisesta vuosi sitten pieni  kooste siitä tästä. JA silloinkin talvi yllätti :o(

Eka juttu on tuo vesihuolto taloon, toinen juttu on sitten nykyisestä eteisestämme yhteys uuteen, rakentamaani tilaan. Sen tekemiseen menee päivä - ok, laitetaan pari.
Siitä sitten oma juttu ja kuvat.

Käytin juuri luottokorttia Applen Storessa - kun piti saada se Susan Boyle uusin levy! Kortti oli eukon ja sanoi että se oli sitten se 60 vuotta päiväni lahja ja joululahja samalla. Hinta 9.99

Rakastan sen naisen ääntä (siis Susan) ja tämä piti vain saada.

Oman eukon ääni (toki vaimoni ääni on ihan ihana, paitsi kun se suuttuu) vuorostaan sanoi sitten  että hänen syntymäpäivä ja joulu lahjat (reilu viikko välissä) pitää olla sitten sinun (eli minun) kukkarosta - ei hänen kortilla.

Kerroin sitten uudesta ideastani - johon hän vastasi - Tuo ei nyt herättänyt minua - tee proto.

Kyllä ne vaimot ovat sitten ihania kun asettavat niin voimakaita, todella haastavia haasteita ;o)

Oli miten oli - nyt TODELLA näen mahdollisuuden siirtyä Puu Pajaani ja aloittaa tekemään yhtä jos toista juttua - myös tilattuja - joista saan rahaa ja lahjojani joita olen luvannut - myös tyttäreni ja hänen miehen häälahjat - jotka jäivät tekemättä.

PS. Levy ladattu. On se Susan ihan MAHTAVA - just 2 my liking and 2 my taste and 4  my pleasure!!!
Se tyttö saa melkein tipan tämän Ukko-Tontun silmäkulmaan....
PSS. Katselen haikeasti soittimiani joille ei tunnu löytyvän nyt tilaa - kuin keittiön pöydältä - paitsi kitaraa seinällä joka mahtuu syliin.
Niin, jo muutaman vuoden olen jo "odottanut" saavani uuden joka tunnistaa koskettimessa voimakkuuden, eli miten kovaa pimputtaa sitä kovemmin helisee.
OK - on mulla yksi sellainen - "mini juttu", puolikas - ja HDMI ym. Mutta se ei ole se mitä haluan. Se on vain sellainen "näppis" ja muut kujeet sille tulee sitten mukaan sitten siitä GarageBand jutusta - mitä sen kautta/avulla on tehnyt.

On se vain niin syntisen ihanaa valita "se" rytmi jonka haluaa ja komppi, ja jos on laiska on myös soinnut valmiina - ja siiten vain soittaa.... ja kosketin tunnistaa mitä soittaja tekee...
Tunne on kuin olisi todella hyvä... mutta --- siitä vain nauttii vaikka huomaa tehneensä virheen, virheitä So what?

1 kommentti:

  1. Ha haa prototyypin kuvaa minäkin täällä nyt jännityksellä odottelen!
    Ihanaista joulun odotusta!

    VastaaPoista