sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Sunnuntain saavutusksia ja harmeja

Eilinen meni aika lailla eri juttujen kanssa ja lopuksi näpsyttelin loput paneelit kodinhoitohuoneen kattoon ja valmistelin seinien levytystä. Sain siirtää melkoisen määrän paneeleita ja muita levyjä toiseen paikkaan. Ulkona tuli vesikuuroja ihan liiaksi tehdäkseni siellä mitään.
Seinä valmistuu
Jatkoin aluksi päätyseinän laudoitusta valmiiksi. Ylhäältä puuttuu lautoja jotka on sahattava katon kulman mukaan oikeaan jiiriin. En lähtenyt sitä nyt tekemään, eli en viitsinyt kantaa sahaa ulos.
Sitten on noiden ruodelautojen pätkiminen ja jatko toimet sekä viimeinen pellitys päätyyn.
Styroks kasa on montussa - eli siitä puuttuu hiekkaa. Pitäisi ensin löytää betonilapio - en tiedä minne se on tällä kertaa unohtunut.

Jossain vaiheessa aloina asentamaan tuulensuojalevyjä yläkattoon, ennen kuin pääsen asentamaan villoja. Olin sahannut riittävän määrän, ja päätin sahata vielä kolme kappaletta. Sitten yllätyin siitä mitä seurasi.
Kastuneet tuulensuojalevyt
12 levyä käyttökelvottomina!
Ne olivat kulmasta kuin vedessä uitettu! Niitä ei voi kerta kaikkiaan käyttää. Olin jo sahannut 7 levyä kun niiden alta tuo kummajainen paljastui. Ne levyt olivat "rutikuivat" - eli suojani ei ollut vuotanut. Tuo nippu on ollut vesisateessa ennen kuin ne toimitettiin minulle. Sen päällä ollut levy kiinnitti kyllä huomioni muta en ajatellut sitä sen enempää.


Alla ollut levy oli likomärkä
Yllä oleva levy oli em. märkien levyjen päällä. Siksi niistä on imeytynyt niiden pinnan väri levyn pohjaan. Se oli myös imenyt siitä kosteutta itseensä.

K-Raudan varastomiesten toiminta on kerta kaikkiaan edesvastuutonta!!!
Lastaessaan kuormaa he olivat jo rikkoneet 5 levyä jotka siten vaihdettiin. Sain 6 levyä koska yksi 30 mm levyn päältä oltiin ajettu trukilla! Onneksi Kuorma-auton kuski näki sen ja vaati uutta, ehjää tilalle.

Varastomiehet olivat vain pistäneet vioittuneen levyn kuormaan!
On sanomatta selvää etten enää osta sieltä mitään - ellen ole itse niitä yksitellen tarkastanut. Viime vuonna ja vuosi ennen sitä ostin Juvan S-Raudasta melkoisesti levyjä ja muuta, lautaa jne eikä koskaan ollut ongelmia. Sitten viime vuoden lopulla S-Ryhmä lopetti S-Raudan ja valikoimat muuttuivat kuten hinnat.
Nyt tuntuu siltä ettei K-Rauta suostu hyvittämään noita levyjä eli joudun ostamaan uudet. JA arvatkaa jos ostan ne sieltä? En niin tasan tarkkaan sitä tule tekemään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti