sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kaikkea pientä ja hieman isompaa

Sade sain siirtymään sisähommiin ja lähinnä eristämistä ja ennen sitä puutöitä, sisäkaton kanssa. Ensin tarkastajan toivoma 22x48 rima johon sitten piti kiinnittää tuulensuojalevy. Se tiesi sitten sitä että minun piti naulata kuhunkin kattotuoliin 48x48 jotta eristeet saisivat lisää tilaa.
Katon eristämine aluilla
Tuon katon eristäminen tuleekin olemaan melkoinen sirkustemppu.
Aluskatteen alla on tuo 22x48 ja siinä kiinni 12 mm tuulensuojalevy.

Tänään aloitin sitten sen puuttuvan lisäosan rakentamisen - etenkin siksi että saan WC:n ja sisäeteisen kattoon kunnon eristeet. Se vaatii uuden katon tekoa.
Aluksi sokkeli kuntoon ja hieman purkuhommia
Aluksi huomasin että olin unohtanut tasoittaa massalla sokkelin pinnan, joten se aluksi ja sitten bitumi kaistaleet, lankut ja pulttaukset ja sitten päästiin jatkamaan rakentamista.
Parru ulos ikkunasta
Mietin jo miten saan sisältä ulos 6.9 metrisen kertopuun, leveydeltä 250 mm. Sitten muistin ikkunan ja hyvin se siitä tuli - enkä rikkonut ikkunaa enkä sen pintoja. Pirun painava kapistus.
Tämän toteuttaminen vaati jo kekseliäisyyttä - ja voimia
Edellä mainitun kappaleen ylös saaminen noin 3 metrin korkeuteen vaati jo hieman luovaa ajattelua ja voimien käyttöä - sinne se lopulta meni ja ei kun suoristamaan sitä vaateriin ja runkotolppia asentamaan.
Tän verran tänään
Aivan ylhäällä on päivän viimeinen ponnistus ja sitten voimat loppuivat. Näyttää tikkailta mutta on korotus yläsidepuun päälle ja sen päälle tulevat sitten kattoparrut.
Vielä pitäisi mitata ikkunan alareunan korkeus tulevasta lattiasta.
Päivän työ toisesta kulmasta
Siinä se nyt on. Huomenna pitäisi saada kattoparrut paikalle että pääsen asentamaan aluskatteen. Valitettavasti meidän pitää käydä Mikkelissä.
Tiistaina pitäisi tulla uusi sadekausi joka kestää ainakin viikon.

Että silleen täältä ja nyt torkututtaa kun tuli syötyä liian kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti