maanantai 20. helmikuuta 2012

Ei aina käy niin kuin haaveillaan

PS heti alkuun - ja mitä se nyt sitten auttaa - te jotka saatte kirjoitukseni suoraan s-postiin - kannattaa tulla lukemaan "tänne" se viimeisin versio jossa olen korjaillut kirjoitus - ajatus virheitä.

Niin se on sitten- nyt kuten laulussa sanotaan: http://youtu.be/OhFwiwGXeBE

En nyt sano että kirjoittaisin rakkaudesta - vain jotkut sanayhdistelmät, lauseet edellisestä sopivat ajatuksiini tänään.

Olen jo pidempään "haaveillut" paremmasta tietokoneesta ja kun tänään mentiin eukon kanssa Mikkeliin ja Giganttiin olisi tuomisina ollut 27 tuumainen iMac - ei siitä sitten sellaista tullut - tuli vain 21.5 tuman "peruskone".
Siinä on toki tuo "Thunderbolt"liitäntä ( http://en.wikipedia.org/wiki/Thunderbolt_(interface) ) ja Snow Leopard päädyin sitten siihen pienempään ja sen sivulle laitan sitten aikanaan sen toinen (Thunderbolt) näytön.
Ostamani kone riittää teholtaan minulle, eli sille mitä teen - ja tuo Thunderbolt liitäntä ja sen "hubin" kautta toiselle näytölle - vielä kun saisi Thunderbolt  kovalevyn siihen olisi jutut just OK. En kyllä heti osta sellaista kun juuri maksoin uudesta 2 T vempaimesta kolme sataa.
Ne jotka eivät tiedä niin tuo Thunderbolt on tosi nopea väylä.
---- Juttu sivuun:  Mikä on TGV? (Nopea raideyhteys / juna Ranskassa).
No, se on tietenkin Tosi Gova Veturi. :-)

Ja samalla reissulla tuli mukaan aika tyyris jää-viileä kaappi - Bosch. Pyritään minimoimaan matkoja kauppaan. Lähin kun on noin 30 km ja toinen takasin, Mikkeliin 45 ja silleen. Nykyinen jääkaappi/pakastin on City ihmisille.

Ja kuten jo aikaisemmin kirjoitin, siihen haettiin tuota Tuohi luottoa  ja kas kumma, se saatiin - ja taas uusi MasterCard lompakkoon.
Kuten jo kirjoitin - korko nolla, tilinhoitomaksu nolla, vuosikorko nolla. Teki mieli jo ostaa enemmän - mutta päädyttiin siihen mitä ostettiin - muut sitten käteisellä. Ja takennus! Tuo oli Gigantin KAMPANJA juttu.


Ja mitä muuta 1?
Aurinko tuli esiin ja keli meni nollaan - luonto mahtava - kuvia tuli videolle vaan ei still kuvaa - ja me vain ajeltiin autolla :-(
Ai niin, käytiin optiikolla kun eukolle pitää saada uudet silmälasit. Silmälääkärin paperi ei ollut tullut postiin eikä tiedä milloin olisi tullut - kopio saatiin Sairaalasta ja sillä paperilla oli hyvä konsultoida optiikon kanssa.

Kun eukko sitten saa ne uudet lasit olen päättänyt ostaa pullon jotain tosi "tyrmäävää" ja kun on sitten osan siitä  juonut hän saa laittaa vasta sitten uudet lasit nokalleen - sillä uskon että näky on tyrmäävä!
Koiran jäljet lattialla ja karvat ym, pölyä ja silleen.....
OK - se oli nyt hieman niin kuin viihteen puolella jolla olen häntä kiusotellut ja nykyistä julkista terveydenhoitoa.
Meni melkein vuosi siihen että silmälääkäri kirjoitti suosituksen optiikolle - yksityisellä siihen olisi mennyt pari- kolme kuukautta. Kyseessä lääkitykset, seuranta jne.

Ja mitä muuta 2?
Eilen olin hyvässä vauhdissa katon paneloinnissa kun ilmaletku pyssyyn meni rikki. OK, minulla on toinen, 10 metrinen tai silleen. Joten en nyt ostanut uutta.
Eilen levytin kodinhoitohuoneen viimeisen kipsilevyn, 42 cm leveän jossa reiät kaikkiin sähkövehkeisiin - ja toin puita sisään sahattuani ja hakattuani ne.

Ja sitten tosi paha moka. Levy josta tuon 42 cm levyisen tein kodinhoitohuoneeseen oli alkujaan 62 cm levyinen jonka tein täys levvyisestä ja asensin paikalle.
Kun olin puolet siitä ruuvannut kiinni, istuin alas ja otin tupakan. Ja silloin välähti!
xy*w'* ja kaikkia muita noitumisia - itse asiassa kepeästi itselleni nauraen.... Kurre! Olet täydellinen TONTTU!!!!
Kohde johon sen laitoin koki aikaisemmin muutoksen suunnitelmissamme - sen vieressä kun on oviaukon paikka vanhaan osaan - ja päätimme sitten että se levennetään siitä vielä 60 cm ja siten minun piti poistaa yksi pystykoolaus - eikä ruuvata siihen levyä! Eli pistää tulevaa aukkoa umpeen.

Ja, johan tässä tuli juttua yhdelle kerralle - pieni osa kuluneen / edellisen viikon jutuista ja viikon lopusta.

PS. Tietokone ja se Jääkaappi/viileä tulee kun tulee, soittavat jos tulee ennen kohta viikkoa. Voi olla että saan tietokoneen tällä viikolla tai sitten tulevan, eli tämän viikon jälkeen, ennen silloin tulevaa viikonloppua.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti