tiistai 20. maaliskuuta 2012

Jo oli eukko nopea!

Tänään pääsin sitten tilanteeseen että nk. Kodinhoitohuoneemme tuli tilanteeseen jossa saatoin tehdä jotain muuta kuin varastoida rakennustavaroita, kuten katon laminaatit ym.

Yksi nippu jäi laminaatista jäljelle - toki sille on paikkansa - ja sitten siirrettiin sieltä muutama nk. Lattia Wilhelmi pois tieltä, ja tietenkin uuteen osaan jossa ne tulevat olemaan vastuksena - ne menevät myöhemmin tulevaan, - meinasin sanoa  "Buduaariini" joka itse asiassa tarkoittaa pientä huonetta tai salonkia, jossa nainen viimeistelee pukeutumistaan tai ottaa vastaan lähimpiä ystäviään.

No, tuo tuleva huoneeni ei todellakaan ole mitään sellaista! Olkoon sitten vaikka "Kurren Pesä"! XD
Joka tapauksessa, ne Lattia Wilhelmit menevät sen huoneen lattialle. Kattoon tulee lauta panelointi, ei laminaattia.

No, yhden niistä levyistä jätin kodinhoitohuoneeseen ja sitten väsäsin sen levyn alle kuudesta puupalikasta jalat jotka sahasin mittaan ja eukko sai siten itselleen "pöydän" ja ennen kuin se oli valmis sen päälle tuli jo kukkia ym!!!

Väliaikainen työpöytä eukon "toimistoon"
Ko. huoneen viimeistely on tekemättä, kuten lisäpintaa seinään joka on joko maalia tai tapetti. Sitten liitännät pyykkikoneille, tai itse asiassa yhdelle, se toinen menee vessaan. (Työvaatteilleni). Sitten kunnon kalusteet ja listat kattoon. Työtasot vesipisteellä, kaapit ylös, siivouskaappi ym.
Mutta nyt se on näin kuten kuvasta näkyy - paitsi että nyt sen päällä on enemmän kukkia ja taitaa olla myös siemennettyjä juttuja kuten tomaattia ym. kasvamassa.

Ja sitten - no olkoon ne muut tekemiseni. Tai oikeastaan voisin kehua itseäni sen verran että sain saunan päällä olevan katon päälle levyt, eli se on levytetty. Samaa Lattia Wilhelmiä. Sinne tulee ilmanvaihto juttuja, sellaisia vempaimia ja putkia ym - mutta niistä lisää myöhemmin.

Niin,,,  ja eilen pääsin jo tositoimiin seinien levyjen tasoituksessa joita jo tänään pääsin hiomaan. Muutaman päivän jälkeen niitä päästään jo maalaamaan - ja sitten onkin vain se viho viimeinen juttu, ellei ota huomioon pari reikää seinään, sen lattian teko ja viimeistely ja eukko voi ryhtyä sisustamaan sitä. XD2 kommenttia:

 1. Nainen on näpsäkkä!
  Uusi kolo ja siitä tulee heti pesä.
  Pajunkissan pehmeyttä ja suloa pesäänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on se eukko näpsäkkä monessa jutussa ja hakee varmaan tänään pajunkissoja.
   PS. Ehti laittamaan vielä kuvan ottamisen jälkeen matot lattialle. :-)

   Poista