perjantai 2. maaliskuuta 2012

Meikäläinen teki Arajärvet

Arajärvi tuijotti Tanskassa tissejä (joka oi itse asiassa feikki video), minä tänään tuijotin Helsingin Pelastuslaitoksen esimiehen "prenikoita" - mies puhui arabiaa, nk. rotu ei afrikkalainen mutta ei myöskään nk. arabi - mahdollisesti Pakistanilainen, tai mahdollisesti jokin Pohjois Afrikkalainen, kuten hyvin tuma Algerialainen. Todella vaikea juttu. Kuitenkin Muslimi.

Muslimi? 
Kun käyn Helsingissä käyn AINA yhdessä tityssä lihakaupassa, sieltä saa vain sen ainoan oikean todella tuoreen lihan.
Nyt ostettiin pääsiäislammasta - menee pakkaseen, soppalihaa, maksaa, jauhelihaa jne noin € 50 edestä. Ruokaa kuukaudeksi.
Ennen "näitä" ostin lihat ym Juutalaisesta kaupasta. En ole nyt käynyt siellä ainakaan viiteen vuoteen.

"Hän oli siellä" kaupassa, Helsingin Pelastuslaitoksen esimies, puhui arabiaa, - ja miksi ei olisi ollut?
Oli siellä työ asussaan ja sen kautta olin ylpeä hänestä, ja kun eukon kanssa asiasta puhuttiin - me olimme ylpeitä yhessä että SUOMI on antanut mahdollisuuden maahan muuttajalle moiseen virkaan!

Olen tasan tarkkaan varma siitä että hän on 10 kertaa Suomalaista parempi - hänen vain täytyy olla saadakseen moisen viran ja tehtävän!

Olisin halunnut puhuttaa häntä, myöhemmin eukko sanoi saman, mutta vaikenimme ja annoimme hänen tehdä ostoksensa ja me teimme omamme.

Toistan, toki kunnioitukseni on häneen että hänellä on se asema mikä on - suurempi kunnioitus on niille jotka ovat hänet ko työhön valinneet ja sen kautta etenkin Suomelle.


1 kommentti:

  1. Tarkennus - olen todella onnellinen "Suomalaisena" että näin on.
    Ja kuten on - hänen pitää olla ainakin 10 kertaa parempi, tai silleen kuin "Suomalaiset" saadakseen kyseisen työn ja arvon.

    Ja jos niin on - se on vastaavasti häpeä Suomelle ja sen systeemeille - siinä ei ole sitä tasa-arvoa.

    VastaaPoista