tiistai 13. maaliskuuta 2012

Laatuongelmia

Laatuongelmia? Voisi oikeastaan kysyä että onko sitä laatua, nk. laatua enää edes saatavilla vai onko tuo käsite vain jostain mieleni Utopia Landiasta?

Korjasin, eilen taisi olla roikan jossa on haaroitus kolmelle laitteelle. Oli piuha vedonpoistajan kohdalta katkennut.
Naulat kun kohtaa okran jää siihen ja menee ruttuun tai kääntyvät minne kääntyvät, tehden miltei U käännöksen.

Asentelin tänään kattoon paneeleita. Ei ne mitään MDF tuotetta ole - kovalevyä jonka pintaan on liimattu paperi. K-Raudan LAATUA rakentajille ja saneeraajille.
Asentelin niitä hissuksiin, ties monettako elämäni varrella mutta nyt sattui jotain todella mielenkiintoista - hyvä etten taas pudonnut tikkailta kun piti katsoa oikein uudelleen ja fokusoida silmät siihen mitä näin, että onko tuo totta vai ei.

Kulma hajosi kesken asennuksen.
On se todella kummallista pahvia koko tuote mutta että kulma irtosi kuvan mukaan kun ohjasin uuden paneelin asennetun ponttiin, se on jo liikaa ! 
Pois repäisy ei ollut mikään temppu, irtosi kuin huonosti pitävä tarra vaikka olin U hakasilla naulannut sen kiinni, 2-3 hakasta per lauta.

Teippasin sitten höyrysulkua teipillä joka pitää kuin tauti - ja vedin pois aikaisempia teippauksia, vain pätkiä. Laatutavaraa Agri-Marketista - Höyrysulku teippiä, CE merkittyä sen ja sen standardin mukaan. 
En sitä sitten aikoinaan kummemmin käyttänyt kun ei tarttunut muoviin ja ostin sitten toisen valmistajan rullan tilalle jonka tiesin tarttuvan kiinni kuten pitää.

Höyrysulkuteippiä?
Ei uskoisi että tuolla teipillä suljetaan muovin saumat! Irtosivat ihan itsestään! Ymmärtäisin että tuollaista laatua saa jostain halpahallista mutta että Agri-Marketista? Kyllä tuo S-Ryhmä voisi hieman katsoa sisäänostajien perään, sanon minä.

Päivä meni kaikkea puuhastellessa, lähinnä tikkailla keikkumista aika korkealla kun asentelin sähköjohtojen vetoja ja rasioita että pääsen levyttämään. 
Loppu aika sitten sisäkaton parissa ja siinä se päivä sitten meni ja voimat loppuivat. Kolotti joka paikkaa ja hieman selkää tavallista enemmän sen edellisen "ilmaveivin" jäljiltä. Tänään sitten laiskotti niin ettei saunotuttanut ollenkaan - mutta huomenna sitten saunaan ja kyllä se sitten siitä taas hymyksi muuttuu :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti